Tom Cruise, yeni aksiyon filmini izlerken "kafayı yemiş"

Top Gun: Maverick'teki rol arkadaşına destek verdi

26 yaşındaki Britanyalı aktris Daisy Edgar-Jones'un filmin başrol oyuncusu olduğu Mart 2023'te duyuruldu ve bir ay sonra ona Glen Powell da katıldı (Universal Pictures)

1996'daki gişe canavarı Kasırga'nın (Twister) merakla beklenen devam filmi Kasırgalar (Twisters), eleştirmenlerin beğensini kazanmayı başardı. Üstelik filmin ünlü bir hayranı da var: Hollywood'un en meşhur isimlerinden Tom Cruise

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bill Paxton ve Helen Hunt'ın başrollerini paylaştığı 1990'lar klasiği Kasırga'dan bağımsız bir hikayeyi konu edinen devam filmi, hortumların muazzam gücünü tahmin etmeye çalışmak için bir araya gelen iki farklı ekibe odaklanıyor.

Kasırgalar'ın oyuncu kadrosunda Top Gun: Maverick'teki başarısıyla adından söz ettiren Glen Powell ve Normal People'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Daisy Edgar-Jones'un yanı sıra Anthony Ramos, Brandon Perea ve Sasha Lane yer alıyor.

Kasırgalar'ın galasında People'a verdiği bir röportaj sırasında Ramos, Cruise'un Top Gun: Maverick'teki rol arkadaşını desteklemek için gösterime katıldığını açıkladı. 

"Tom Cruise stres yapıyor"

32 yaşındaki Ramos, gösterim sırasında Cruise'un heyecandan "kafayı yediğini" söyledi. "Glen arkamda oturuyordu, kardeşim yanımdaydı ve Tom da kardeşimin arkasındaydı" diye anlatan Ramos, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Tom bütün film boyunca bana vurmaya devam etti. Üçüncü seferden sonra arkamı döndüm, 'Hey, Tom Cruise stres yapıyor' dedim. Bana vurmaya devam etti. Bana vurmaya devam ediyor çünkü heyecanlanıyor ve gülüyor, kendini ifade etmekten korkmuyordu.

Ünlü aktöre minnettar olduğunu söyleyen Ramos, "Filmden sonra kucaklaştık" diye ekledi.

Macera, gerilim ve aksiyonu buluşturan Kasırgalar, Minari'nin Oscar adayı yönetmeni Lee Isaac Chung'ın imzasını taşıyor.

200 milyon dolarlık bütçeyle çekilen felaket filmi, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 79 gibi etkileyici bir puana sahip.


Independent Türkçe, People, ScreenRant, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU