Eleştirmenlerin bayıldığı Netflix dizisi, ikinci sezon onayını kaptı

100 üzerinden 100 tam puan almıştı

Supacell, gösterime girdiği ilk hafta 11,8 milyon kez izlenmişti (Netflix)

Netflix'in hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam puan alan süper kahraman dizisi Supacell, ikinci sezon onayını aldı.

Duyuru, salı günü Netflix'in sosyal medya hesaplarından yapıldı. İkinci sezon onayı, 6 bölümden oluşan ilk sezonun haziranda yayın devinde gösterime girmesinin ardından geldi.
 


Resmi sinopsise göre dizi, "5 sıradan Güney Londralının, olağanüstü güçleri olduğunu keşfetmesi ve Michael Lasaki adındaki bir adamın sevdiği kadını kurtarmak için onları bir araya getirmeye çalışmasını" anlatıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin oyuncu kadrosunda Adelayo Adedayo, Calvin Demba, Tosin Cole, Nadine Mills, Eric Kofi-Abrefa, Josh Tedeku, Eddie Marsan, Ky-mani Carty ve Rayxia Ojo yer alıyor.

Dizi, aynı zamanda yönetici yapımcı ve yönetmen olarak da görev yapan Rapman tarafından yaratıldı. Sebastian Thiel de dizinin bazı bölümlerinin yönetmenliğini üstleniyor. Steve Searle, Mouktar Mohammed ve Anna Ferguson da yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Supacell, gösterime girdiği günden bu yana olumlu yorumlar ve övgü dolu eleştiriler alıyor.

"Bireyciliğin nasıl kırılmalara yol açtığını ele alıyor"

Aramide Tinubu, Variety için kaleme aldığı incelemesinde "Supacell, bireyciliğin Batı toplumlarında, özellikle de daha önce kolektivite sayesinde gelişen siyah topluluklarda nasıl kırılmalara yol açtığını ele alıyor" ifadelerini kullanarak ekliyor:

Dizi aynı zamanda teknolojiye olan bağımlılığımızın kuşkusuz bir bedeli olduğunu da yansıtıyor.

Supacell, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 100 tam puana sahip.

İzlenme oranlarında da başarılı olan dizi, 1-7 Temmuz ve 8-14 Temmuz haftalarında Netflix listelerinin zirvesinde yer almıştı.


Independent Türkçe, Variety, Forbes

DAHA FAZLA HABER OKU