Ünlü oyuncu, kült komediye neredeyse devam filmi çekileceğini söyledi

"Gerçekten eğlenceli bir senaryo bile vardı"

Hızlı Yaşayanlar, Empire'ın 2011'deki "En İyi 50 Amerikan Bağımsız Filmi" listesinde 49. sırada yer almıştı (Miramax Films)

Vince Vaughn, meşhur komedi Hızlı Yaşayanlar'ın (Swingers) devam filminin çekilebileceğini ancak buna engel olduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vaughn, Variety'ye Hızlı Yaşayanlar 2'nin (Swingers 2) hayata geçme ihtimali olduğunu, hatta senarist Jon Favreau'nun devam filmi için bir senaryo kaleme aldığını söyledi.  

Ancak hem Vaughn hem de Favreau, Hızlı Yaşayanlar'ın 1996'da kült bir klasik haline gelmesinin ardından ilerlememeyi tercih etti.

54 yaşındaki aktör, "Ben her zaman yeni bir şey yapma fikrindeydim" diyerek ekledi: 

Ama Jon'un Hızlı Yaşayanlar 2 için yazdığı gerçekten eğlenceli bir senaryo bile vardı ama bunun yapılacak doğru şey olduğunu düşünmedik.

Amerikalı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Açıkçası ticari açıdan başarılı bir filminiz olduğunda, her zaman devamını mümkün olan en kısa sürede çıkarmak için bir yarış vardır. Ancak ben filmin her zaman kendi hikayesine sahip olması gerektiğini hissettim.

Hızlı Yaşayanlar, Trent ve Mike adındaki iki yakın arkadaşı merkeze alıyordu. 

Jon Favreau tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğunda Doug Liman oturmuştu. 

Başrollerdeki Favreau ve Vaughn'a Ron Livingston ve Heather Graham eşlik ediyordu.

Liman'ın yönetmenlik kariyerini de başlatan film, ona 1997'deki MTV Film Ödülleri'nde En İyi Yeni Yönetmen ödülünü kazandırmıştı.


Independent Türkçe, Indiewire, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU