Euphoria'nın yıldızından yeni film: Aşk üçgenindeki bir adamı canlandırıyor

"Filmde epey ateşli sahnelerimiz olacak"

Filmde Daisy Edgar-Jones'un (solda) canlandırdığı Muriel karakteri, yazar Pufahl'ın büyükannesinden ve onun 1950'lerde yaşadıklarından esinlenerek yaratılmış (Ley Line Entertainment)

HBO'nun ödüllü dizisi Euphoria'nın yıldızı Jacob Elordi, yeni filminde aşk üçgeninde kalan genç bir erkeği canlandırıyor. 

On Swift Horses adını taşıyan roman uyarlamasında ayrıca geçen ay gösterime giren macera filmi Kasırgalar'ın (Twisters) yıldızı Daisy Edgar-Jones, Diego Calva, Will Poulter ve Sasha Calle rol alıyor. 

Dünya prömiyeri 7 Eylül'de

Game Of Thrones, House of Cards ve Six Feet Under gibi ödüllü dizilerin yönetmeni Daniel Minahan tarafından çekilen filmin dünya prömiyeri 7 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapılacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Shannon Pufahl'ın çok satan romanından uyarlanan On Swift Horses, Kore Savaşı'ndan döndükten sonra yeni bir hayata başlayan evli çift Muriel ve Lee'yi merkezine alıyor.

Romanın konusuna göre, çiftin düzeni Lee'nin karizmatik ve kumarbaz küçük kardeşi Julius'ın gelişiyle altüst oluyor. 

Üçü birlikte Kaliforniya'da yeni bir hayata başlamaya çalışırken tehlikeli bir aşk üçgeni oluşuyor. Muriel, yarış atları üzerine kumar oynayıp aşkı keşfederek gizli hayatına başlıyor.

Senaryosunu Bryce Kass'ın kaleme aldığı On Swift Horses'ın yapımcılığını Oscar ödüllü Nomadland, Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) ve Kemikler ve Her Şey'le (Bones And All) tanınan Peter Spears üstleniyor. 

"Son derece güzel bir film"

2022 yapımı Babil'le (Babylon) çıkış yapan Meksikalı oyuncu Calva, 2023'te Variety'ye filmde "ateşli aşk sahneleri" olduğunu söylemişti.

Calva, "Bunu söyleyebilir miyim bilmiyorum ama bu filmde epey ateşli sahnelerimiz olacak" diyerek eklemişti: 

Beklemek zorundasınız. Ama bence son derece güzel bir film olacak.


Independent Türkçe, Indiewire, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU