Netflix'in yeni suç dizisi zirveyi kimseye kaptırmıyor

İkinci haftasında 8,4 milyon izlenme sayısına ulaştı

1 Ağustos'ta Netflix'te gösterime giren dizinin yönetmenliğini Dolly Wells üstleniyor (Netflix)

Netflix'in zirvesine yerleşen iki yapım, ikinci haftada da koltuğu kimseye kaptırmıyor.

Bikini Kasabası'nı Kurtarmak: Sandy Cheeks Filmi (Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie) yayın devinde iki hafta üst üste en çok izlenen film oldu. 

Sünger Bob filmi, 5-11 Ağustos'ta 13,4 milyon izlenme sayısına ulaşmayı başararak bir kez daha platformun en çok izlenen filmi oldu.

Netflix, 7 yaşından küçüklere uygun olmadığını belirttiği çocuk filminin konusunu şöyle özetliyor:

Bikini Kasabası okyanusun dibinden çıkarılınca bilim sincabı Sandy Cheeks'le arkadaşı Sünger Bob Kare Pantolon, kasabalarını kurtarmak için Teksas'a doğru yola koyulur.

Liza Johnson'ın yönettiği filmde, Sünger Bob'un seslendirme sanatçıları Carolyn Lawrence ve Tom Kenny, Wanda Sykes'a eşlik ediyor.

Sürükleyici suç dizisi zirveyi bırakmıyor

Öte yandan popüler yapım Wednesday'le tanınan 23 yaşındaki Emma Myers'ın yeni projesi İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi (A Good Girl’s Guide to Murder), ulaştığı 8,4 milyon izlenme sayısıyla haftanın en çok seyredilen dizisi oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sürükleyici dizi, geçen hafta 7,4 milyon izlenme sayısına ulaşmıştı.

İlk olarak temmuzda BBC Three'de gösterime giren dizi, Holly Jackson'ın ödüllü romanından uyarlandı. 6 bölümden oluşan İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi, Pip Fitz-Amobi adlı lise öğrencisine odaklanıyor. 

Polisiye dizi Line of Duty'nin yıldızı Anna Maxwell Martin ve sevilen sitcom Ghosts'un oyuncularından Matthew Baynton da kadroda yer alıyor. 

Poppy Cogan tarafından uyarlanan dizide başroldeki Myers'a Zain Iqbal, Asha Banks ve Henry Ashton da eşlik ediyor. 

İlk 4 gününde büyük ilgi çekti

Diziler arasında ikinci sıraya oturan yapım, Netflix'teki ilk 4 gününde, 8,4 milyon izlenme sayısına ulaşan The Umbrella Academy oldu. Dizinin 4. ve final sezonu gösterime girer girmez büyük ilgi çekti.

Onu, Jimnastikçi Simone Biles'ın özel hayatını, ruh sağlığını koruma çabalarını ve antrenman programını nasıl dengelediğini anlatan, belgesel türündeki Simone Biles'ın Yükselişi (Simone Biles Rising) izledi.


Independent Türkçe, Variety, Tudum

DAHA FAZLA HABER OKU