Amazon Prime'ın 100 üzerinden sıfır puan alan filmi tarih yazdı

Gösterime girdiği ilk 4 günde 498 milyon dakika izlendi

Başrollerde 42 yaşındaki Meagan Good'a boşanma aşamsında olduğu eşi Dallas'ı canlandıran Amerikalı aktör Cory Hardrict eşlik ediyor (Amazon Prime Video)
 

Tyler Perry'nin eleştirmenler tarafından yerden yere vurulan filmi Zorlu Boşanma (Divorce in the Black), sadece izlenme listelerini altüst etmekle kalmadı, ABD'de Prime Video'ya halihazırda Amazon MGM Stüdyoları yapımı herhangi bir filmden daha fazla abone getirmeyi başardı.

4 günde 498 milyon dakika

Nielsen, "Tyler Perry'nin bugüne kadarki en kötü filmi" diye nitelenen dramanın, Amazon Prime Video'daki ilk 4 gününde 498 milyon dakikadan fazla izlendiğini bildirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Açıklama, filmin Nielsen'in en çok izlenenler listesinde ilk kez yer almasının ardından geldi. 

11 Temmuz'da gösterime giren film, Luminate'in listesinde de yer alıyor. Eğlence sektörüyle ilgili veri analizi yapan şirketin aktardığına göre Zorlu Boşanma, 26 Temmuz - 1 Ağustos haftasında 93,2 milyon dakika izlendi. 

Filmin yönetmenliğini, senaryoyu da kaleme alan Tyler Perry üstleniyor. Amerikalı aktris Meagan Good, sarsıcı bir boşanmayla yıkılan, kalbi kırık Ava rolünde.

Prime Video, 18 yaşından küçüklere uygun olmadığını belirttiği filmin konusunu şöyle özetliyor:

Yuvasının bozulmaması için mücadele etmeye kararlı olan genç banka çalışanı Ava, kocası Dallas onu terk edince yıkılır. Kaderin bir cilvesi sonucu Dallas'ın kötü davranışları ifşa olur. Evliliklerinin kötüye gitmesine neden olan ve zamanında Ava'nın gerçek ruh eşiyle birlikte olmasına engel olan da Dallas'ın kötü davranışlarıdır.

100 üzerinden sıfır puan

Dram ve gerilimi harmanlayan film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da zor olanı başardı ve 17 incelemeye göre 100 üzerinden sıfır puan aldı.

ScreenRant, filmin temposunu "tutatsız" diye nitelendirirken Guardian da Zorlu Boşanma'ya acımadı: 

Şüphesiz Tyler Perry'nin bugüne kadarki en kötü filmi.


Independent Türkçe, Variety, Rotten Tomatoes, Guardian, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU