Demi Moore, meşhur bikinili sahnenin ardından yaşadıklarını anlattı

Oyuncu, görünüşü hakkında yapılan, "hepsi çok yoğun" olan eleştirilere değindi

(Reuters)

Demi Moore, aksiyon türündeki 2003 yapımı devam filmi Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz'ın (Charlie’s Angels: Full Throttle) ardından profesyonel kimliğiyle ilgili yaşadığı zorlukları paylaştı.

61 yaşındaki Moore, film gösterime girdiğinde 40'lı yaşlarının başındaydı ve oyuncu, bikini giydiği bir sahneye dair aldığı eleştirilerin kendisini etkilediğini söyledi.

Moore, Interview isimli dergide, oyuncu Michelle Yeoh'ya "İlginç olan şu ki 40'larıma girdiğimde daha fazla (eleştiri) hissettim" dedi.

Charlie'nin Melekleri'nde yer almıştım ve bikini giydiğim bir sahneye dair çok fazla konuşma vardı, hepsi çok yoğundu, nasıl göründüğüm çok konuşuldu.

Sonra benim için bir yer olmadığını düşündüm. Ait olmadığımı hissetmedim. Daha çok şunu hissettim, 20 yaşında değilim, 30 yaşında değilim ama onların anne olarak gördüğü kişi de henüz değildim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz, 2000 yapımı Charlie'nin Melekleri'nin devam filmiydi. Serinin ilk filmiyse 1970'lerin, Charlie Townsend isimli erkek patron için çalışan birinci sınıf kadın ajan üçlüsünü konu alan popüler casus serisinin bir uyarlamasıydı. 

Moore filmde, bağımsız bir istihbarat ajanı olarak çalışan eski Melek, kötücül Madison Lee'yi canlandırmıştı.

Moore "Ben nereye uyuyorum? Ölü değil ama durgun hissettiren bir dönemdi" diye devam etti.

Daha önce, sınır olduğunu anlamadığım bir şey karşıma çıkınca bunu yapıp yapmadığımı bilmiyorum.

Şunu söylemem lazım, gerçekten bunu mu yapmalıyım diye düşünmeye başladığım bir an vardı. Belki hayatımın o kısmı tamamlanmıştır. Bitmiş de değil ama tamamlanmıştır. Sonra fark ettim ki bunu sorguluyorsam, gerçekten emin olmak için buna enerji vermem gerekiyor.

Moore'un sıradaki projesi, Cevher (The Substance) geçen aylarda Cannes Film Festivali'nde karışık tepkiler alsa da bazı eleştirmenler Moore'un ödül sezonunda önemli bir aday olabileceğini düşünüyor.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU