Yapımcı müjdeyi verdi: 2017'de sona eren fenomen dizi geri dönebilir

"Herkes yapmak isterse..."

Sir Arthur Conan Doyle'un aynı adlı romanlarına dayanan dedektiflik dizisi, gösterimde olduğu dönemde 9 Emmy kazanmıştı (BBC)

Sherlock hayranlarına müjde...

Yapımcı Sue Vertue, Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın başrollerini paylaştığı BBC dizisi Sherlock'un bir gün geri dönebileceğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi, 4 sezon ve bir Noel özel bölümüyle 2017'de sona ermişti. 

Dizide, Sherlock'u oynayan Cumberbatch ve John Watson'ı canlandıran Freeman'ın yanı sıra Andrew Scott da James Moriarty rolünde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizinin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda Mark Gatiss ve Amanda Abbington da yer alıyordu.

Deadline'ın sorularını yanıtlayan yapımcı Vertue, "Biz her zaman, 'Asla, asla deme' deriz" diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

Dürüst olmak gerekirse set halen depoda bir yerde duruyor ve muhtemelen çürümüş durumda. Mesele sadece herkesi aynı fikirde buluşturmak, oyuncuların bunu yapmak istemesini sağlamak.

Yapımcı, "Bu diziyi seviyoruz ve geleceği var" diyerek ekledi: 

Bir gün. Belki bir gün. Eğer herkes yapmak isterse.

"Bir film yapmak isteriz"

Diziyi Steven Moffat'la birlikte yaratan Gatiss daha önce, günün birinde filmin çekilebileceğini söyleyerek hayranları umutlandırmıştı. 

Gatiss bu yıl Deadline'a yaptığı açıklamada, "Bir film yapmak isteriz ama herkesi bir araya getirmeye çalışmak çok zor" diyerek eklemişti: 

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'a sormanız gerekecek.

BBC dizisinin ilk üç sezonu eleştirmenler tarafından çok iyi karşılanırken, Noel özel bölümü ve 4. sezon bazı olumsuz yorumlar da almıştı.


Independent Türkçe, GamesRadar, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU