Yeni Netflix dizisinin yaratıcısı, ikinci sezon ihtimali hakkında konuştu

Erin Foster, ikinci sezonda Joanne ve Noah'nın ilişkisini geliştirmeye devam etmek istediğini söylüyor

Kristen Bell'in canlandırdığı Joanne ve Adam Brody'nin canlandırdığı Noah, Nobody Wants This'te (Netflix)

Nobody Wants This'in yaratıcısı Erin Foster, dizinin ikinci sezon için onay alma ihtimalinden bahsederken "konuşmaların kesinlikle başladığını" söyledi.

10 bölümlük romantik komedi, sık sevgili değiştiren bir agnostikle (Kristen Bell) uzun süreli bir ilişkiden yeni çıkmış ilerici bir haham (Adam Brody) arasındaki alışılmadık aşk hikayesini konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkilinin ayları, aralarındaki yoğun kimyayla birbirinden ayrışan değerlerini dengelemek amacıyla çaba sarf ederek geçiyor ve Joanne'in Noah'yla beraber olabilmek için Yahudiliğe geçip geçmeyeceğine karar vermesi gerekiyor.

Diziyi kendi eşiyle olan aşk hikayesinden yola çıkarak yazan Foster, aldığı tepkiler ve olası bir ikinci sezon için planları hakkında konuştu.

Foster, IndieWire'a "Gerçekten olumlu tepkiler alıyoruz" dedi.

Bu yüzden de olası bir ikinci sezonla ilgili konuşmaların kesinlikle başladığını düşünüyorum.

Birinci sezonda hikaye gerçekten yavaş ilerliyor. Bu yüzden ikinci bir sezon olursa bıraktığımız yerden devam etmemizi ve adım adım ilerlemeye devam etmek isterim çünkü fazla hızlı davranmamızı istemiyorum.

Dizimin olabildiğince uzun süre yayında kalmasını istiyorum!

Dizinin 26 Eylül'de yayına girmesinin ardından Foster, Yahudi kadınlarla ilgili önyargıları yansıttığı ve onları "kötü gösterdiğine" dair eleştiriler almıştı.
 

Nobody Wants This
Dizinin yaratıcısı Erin Foster, Joanne ve Noah'nın ikinci sezonda kaldıkları yerden devam etmesini istiyor (Netflix)


Foster, LA Times'a "Bu günlerde olumlu Yahudi hikayelerine ihtiyaç duyduğumuzu düşünüyorum" demişti.

Başrolde bir haham varken insanların 'Ah, bu Yahudilere dair bir önyargı' diye düşünmesi bence ilginç. Seksi, havalı, ot içen genç bir haham.

Bu, insanların bir Yahudi hahamına bakış açısının tam tersi değil mi?

Foster dizinin ucu açık finali hakkında konuşurken Joanne'in din değiştirmeyi ciddi bir şekilde düşünmesini ama ilişkinin bu kadar başındayken yapmamasını istediğini açıkladı.

Foster "Bazılarının sanatsal bir seçimle seyirciye istediğini vermemesini tamamen anlıyorum ama bunun o tür bir dizi olduğunu düşünmüyorum" dedi.

İnsanların diziyi siniri bozulmuş ya da öfkelenmiş şekilde bitirmesini istemiyorum. Bence bu, almaya geldiğin şeyi almak istediğin türde bir dizi ve insanlara 'Birbirimizi seçtik ama herkes birbirimizi seçmek için birçok şeyden vazgeçtiğimizi biliyor, peki bunu nasıl başaracağız?' tarzında bir an vermek istedim.

Bu da bana gerçekçi ama tatmin edici, çatışma da barındıran bir son gibi geldi, bu noktadan ilerleyebileceğimiz bir yer var.

The Independent'tan Katie Rosseinsky, "yıkıcılık düzeyinde tanıdık" ve "sesli güldürecek kadar komik" diye nitelediği diziye 4 yıldız vermişti.

Rosseinsky "Bu dizinin zekice tasarlanmış karakterleri ve absürt anları benimsemeye dair çekici bir hevesi var" yazmıştı.

Romantik komedinin kaçışçı unsurlarıyla bazı anlarındaki keskin gerçekçiliğin keyifli bir karışımı.

Joanne ve Noah, desteklemek isteyeceğiniz bir çift.

Nobody Wants This'in 10 bölümü halen Netflix'te.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU