Netflix izleyicileri yeni romantik komedideki sahneyi konuşuyor

"O kadar gerçekçiydi ki gözümü kaçırmak zorunda kaldım"

Nobody Wants This'in yaratıcısı ve yönetici yapımcısı Erin Foster verdiği röportajda, "Gerçekten olumlu tepkiler alıyoruz. Bu yüzden de olası bir ikinci sezonla ilgili konuşmaların kesinlikle başladığını düşünüyorum" dedi (Netflix)

Netflix'in yeni romantik komedisi Nobody Wants This, "son yılların en iyi ilk öpücük sahnesini sunduğu için" izleyiciler tarafından övgüyle karşılanıyor.

Her ikisi de 44 yaşında olan Adam Brody ve Kristen Bell'in başrollerini paylaştığı 10 bölümlük dizi, yazar Erin Foster'ın kaleminden çıkıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Popüler dedektiflik hikayesi Veronica Mars'ın yıldızı Bell, bir dönemin meşhur gençlik dizisi The O.C.'yle tanınan Adam Brody'nin canlandırdığı çekici haham Noah'ya sürpriz şekilde aşık olan seks podcasti sunucusu Joanne rolünde.

Netflix, 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği romantik komedi türündeki dizinin konusunu şöyle özetliyor:

Cinsellik konulu yayınlar yapan agnostik bir podcast sunucusu ve sevgilisinden yeni ayrılmış bir haham aşka düşer. Acaba farklı yaşamları ve ailelerine rağmen bu ilişki sürecek mi?

İkili, dizinin ikinci bölümünde ilk kez yakınlaşarak öpüştü. Bu ilk öpücük, romantik komedi meraklılarını fazlasıyla memnun etmiş olacak ki izleyiciler, sosyal medyaya akın ederek duygusal sekansla ilgili düşüncelerini paylaşmak için vakit kaybetmedi.

"Sanırım bayılacağım"

Heyecanlı bir izleyici, X'te (Twitter) "Bu öpücük bana, yapabileceğimden bile haberdar olmadığım şeyleri hissettirdi" diye yazdı.

Bir diğeriyse şöyle yazdı: 

Joanne ve Noah'nın Nobody Wants This'teki ilk öpücüğü... Sanırım bayılacağım!

Yeni diziyle ilgili fikirlerini dile getiren başka biriyse şöyle dedi:

Bu öpücük saf mükemmellik! Kimya, müzik, yoğunluk... Kesinlikle izleyicilerin hatırlayacağı bir öpücük.

"Kimyaları alışılmışın dışında"

Başka bir izleyici de şu yorumu yaptı: 

Nobody Wants This'i izlemeyi yeni bitirdim ve? Kimyaları alışılmışın dışında. İlk öpücükleri sırasında gözümü kaçırmak zorunda kaldım, o kadar gerçekçiydi ki...

Nobody Wants This, izleyicilerin yanı sıra eleştirmenlerin de beğenisini kazandı. New York Times, dizinin romantik komedi türünü yeniden canlandırdığını yazarken, Time ise Bell ve Brody'nin kimyasının diziyi kurtardığını yazdı.

26 Eylül'de yayına giren Nobody Wants This, halen Netflix'te izlenebilir.


Independent Türkçe, Daily Mail, New York Times, Time, IndieWire

DAHA FAZLA HABER OKU