Sydney Sweeney, bikinili foto için kapıya dayanan paparazilerden dert yandı

Euphoria'nın yıldızı, paparazileri kendisi çağırdığına dair spekülasyonları da sert bir şekilde reddetti

Sydney Sweeney, vücutları hakkında özgüvenli hissetmeleri için hayranlarına "güç vermenin" ona "çok anlam ifade ettiğini" söylüyor (AFP)

Paparaziler tarafından uğradığı tacize dair konuşan Sydney Sweeney, yakın zamanda fotoğrafçıların kendisinden bikiniyle dışarı çıkmasını talep ederek evini terk etmeyi reddettiğini açıkladı.

27 yaşındaki oyuncu, Euphoria, The White Lotus ve Senden Başka'daki (Anyone But You) rolleriyle tanınıyor. Ancak Sweeney'nin ünüyle birlikte internetin vücuduna saplantısı da arttı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Glamour'a verdiği yeni bir röportajda Sweeney, Florida'daki evinin önünde toplanan bir grup fotoğrafçının dışarıda duran ailesine bağırdığı bir olayı anlattı.

Sweeney "Paparaziler 'Eğer ona bikiniyle dışarı çıkmasını söylerseniz fotoğrafını çekip sizi rahat bırakırız' dedi" diye anlattı.

Sweeney, paparazileri kendisi çağırdığına dair internetteki söylentiler hakkında da konuştu.

Sweeney hayret içinde "Neden bebek kuzenlerimle ailem oradayken ve ben arka bahçemdeyken paparazileri fotoğraf çekmesi için evime çağırayım ki? Bunu neden isteyeyim?" diye sordu.

Elimde bu kişilerin kanolarla okyanustaki çalılıkların arasında saklanırken çekilen fotoğrafları var. Sabah 8'de gelip 4'e kadar gitmediler. Kendi evimde rahat ve güvende hissedebilmeliyim.

Sweeney, bu özel görüntülerin yayımlanmasının güvenliği için risk teşkil ettiğini açıkladı.

Sweeney "O fotoğraflar yayımlanınca benim güvenliğim de riske giriyor" dedi.

Herkes nerede olduğumu biliyor. Artık tekneler geçiyor ve gerçekten 'Burası Sydney Sweeney'nin evi" dediklerini duyuyorum. Ön bahçem bir ünlü görme turuna dönüşüyor.

Bu sene Arınma'nın (Immaculate) oyuncusu, fiziksel görüntüsüne dair gelen müstehcen yorumlara tepki vermişti.

Mayıs ayında Instagram'da paylaştığı kaydırmalı gönderide, Sweeney'nin üzerindeki sweatshirt'te şöyle yazıyordu:

Harika göğüslere sahip olduğum için özür dilerim.

Sweeney bu gönderiyi, tecrübeli Hollywood yapımcısı Baum'un New York'un Pleasantville kentinde katıldığı bir etkinlikte, aktrisin görünüşü ve oyunculuk becerilerini eleştirmesinden kısa bir süre sonra paylaşmıştı.

Son zamanlarda herkesin sevdiği bir aktris var, Sydney Sweeney. Sydney Sweeney'yi anlamıyorum. Uçakta onun filmini (Senden Başka) seyrediyordum çünkü izlemek istedim.

Sınıfıma dedim ki 'Bu kızı bana açıklayın. Güzel değil, rol yapamıyor. Neden bu kadar revaçta?' Kimsenin bir cevabı yoktu.

Ardından Sweeney, temsilcisi aracılığıyla sert bir yanıt vererek şöyle demişti:

Uzmanlığını ve deneyimini paylaşacak konumdaki bir kadının bunun yerine başka bir kadına saldırmayı tercih etmesi ne kadar üzücü.

Sektörde geçirdiği onlarca yılda öğrendiği ve öğrencilerine öğretmeyi uygun gördüğü şey buysa, bu utanç verici. Bir kadın yapımcı meslektaşını haksız yere aşağılamak, Baum'un karakteri hakkında çok şey anlatıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU