Yeni korku filminden seyircilere uyarı: İlkyardıma ihtiyaç duyabilirsiniz

Terrifier 3'le birlikte izleyicilere "kendilerini iyi hissetmiyorlarsa" yardım almalarını söyleyen bir uyarı geliyor

(Bloody Digusting)

Yeni korku filmi Terrifier 3, izleyicilere yönetmen Damien Leone'nin slasher filmi sırasında kendilerini "iyi hissetmeyebileceklerini" söyleyen bir uyarıyla birlikte geliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Seri katil Palyaço Art'ın maceralarını konu alan Terrifier filmleri, aşırı şiddet ve vahşet içermesiyle izleyiciler arasında ün kazandı.

Bir önceki filmin sinemalarda insanların "bayılmasına" yol açtığı bildirilmiş, Leone ise bunun bağımsız filmi tanıtmak için yaratılan bir "pazarlama taktiği" olduğunu reddetmişti.

Şimdiyse üçüncü film, Art'ın Noel arifesinde ölümcül bir saldırıya geçmesini izleyen seyirciler üzerinde benzer bir etki yaratmayı hedefliyor gibi görünüyor.

Filmin X (Twitter) hesabında paylaşılan görselde, bir sinemanın kapısındaki not gösteriliyor:

Uyarı! Bu film aşırı şiddet ve vahşet içermektedir. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız, lütfen bir personel bulun. İlkyardım eğitimli personel sahadadır.

Paylaşımda "Sizi uyarmadığımızı söylemeyin..." ifadesi yer alıyor.

Elbette, çoğu kişi bir filmin ilkyardıma ihtiyaç duymanıza yol açabilmesinden dehşete düşerken, korku hayranları buna sevinmiş gibi görünüyor.

Bir kişi şöyle dedi:

Bu filmi izleme isteğimi daha da artırıyor!

Bir diğeri şöyle yazdı:

Belki bu popüler olmayan bir görüş ama bu tür pazarlamayı kesinlikle seviyorum, tam 2000'ler.

Üçüncü bir kişiyse şöyle dedi:

Bunu görmek için sabırsızlanıyorum.

Terrifier 3'ü Birleşik Krallık'ta Signature Entertainment vizyona sokacak ve şirket, filmin gala gösteriminde 11 kişinin salondan çıktığını ve bir kişinin de kustuğunu belirten bir mesaj yayımladı.
 

Terrifier 3'ün galasında bize katılan herkese teşekkürler. Çalışanlar 11 kişinin salondan çıktığını ve 1 kişinin kustuğunu bildirdi. #Terrifier3 sizi sadece etkilese dahi halihazırda daha fazla desteğe ihtiyacınız varsa lütfen bizi haberdar edin. 


Terrifier serisi son yılların en büyük bağımsız korku hitlerinden biri oldu ve 2022'deki devam filmi 250 bin dolar gibi çok mütevazı bir bütçeyle dünya çapında gişede 15 milyon dolardan fazla gelir elde etmişti.

Filmlerin popülaritesi Leone'nin, adı açıklanmayan büyük bir stüdyonun daha ana akım bir korku izleyicisi için Terrifier'ı yeniden çekme niyetiyle kendisine yaklaştığını ancak bunu bir şart üzerine yaptığını iddia etmesine yol açmıştı.

Total Film'e konuşan Leone şunları söylemişti:

Daha geniş bir izleyici kitlesi için yeniden çekmek istediler. Benim ilgilendiğim şey bu değildi. 'R dereceli olmalı, senin yaptığın kadar kanlı olamaz' diyorlardı.

42 yaşındaki yönetmen şöyle eklemişti:

[Terrifier 3'te] yapmak istediğim şeyin ilk 10 dakikasını çekmeme asla izin vermeyeceklerini biliyordum. Ben de 'Bu serinin olduğu şeye sadık kalalım' diye düşündüm.

Terrifier 3, Birleşik Krallık'ta 11 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek, Türkiye gösterim tarihi henüz belli değil.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU