Oscar adayı aktör, Örümcek Adam rolüne geri dönecek mi?

Şartlarını sıraladı

Marc Webb'in yönettiği İnanılmaz Örümcek Adam'da, başroldeki Andrew Garfield'a Gwen Stacy'yi canlandıran Emma Stone (sağda) eşlik etmişti (Sony Pictures)

Andrew Garfield, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta (Spider-Man: No Way Home) ortaya çıkışının ardından, Marvel Sinematik Evreni'ndeki rolüne dönme ihtimali üzerine konuştu.

Kapak röportajı için Esquire dergisine konuşan Garfield, Örümcek Adam rolüne geri dönmesinin, fikrin yeterince "benzersiz" ve "kültüre katkı sağlayıcı" olmasına bağlı olduğunu söyledi.

En son Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta görülmüştü

Marvel Studios ve Sony Pictures ortak yapımı Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, yaklaşık üç yıl önce Örümcek Adam'ın bir değil üç canlı çekim versiyonunu beyazperdede bir araya getirmişti. 2021 yapımı film, hem eleştirmenleri hem de sinemaseverleri hayran bırakmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İki kez Oscar'a aday gösterilen Garfield, 2012 yapımı İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) Peter Parker rolünü ilk kez canlandırmıştı. 

2014 yapımı devam filmi İnanılmaz Örümcek Adam 2 ise gişede düşük performans gösterince, aktörün süper kahraman macerası kısa sürmüştü.

Garfield, Örümcek Adam rolü aniden sona erdiğinde "eli kolu bağlı kaldığını" söyledi. 

Eve Dönüş Yok, Tom Holland, Tobey Maguire ve Garfield'ın Örümcek Adam versiyonlarını bir araya getirmişti. Bu karşılaşma büyük sükse yapmış ve film, dünya çapında 1,9 milyar dolar hasılat elde etmişti.

"Çok minnettarım"

Garfield, Eve Dönüş Yok hakkındaki şüphelerinden bahsederken, "Tobey'nin de bu işe sıcak baktığını duyduğumda bunun ya dünyanın en harika ya da en kötü şeyi olacağını düşünmüştüm" diyerek ekledi: 

Çok minnettarım çünkü bu şimdiye kadarki en keyifli şeydi. 

Role geri dönüp dönmeyeceği sorulduğundaysa Garfield, Esquire'a şöyle dedi:

Doğru bir şeyse, kültüre katkı sağlayacaksa, harika bir konsept ya da daha önce yapılmamış, benzersiz, tuhaf, heyecan verici ve dişlerinizi geçirebileceğiniz bir şey varsa, kesinlikle, yüzde 100 geri dönerim.


Independent Türkçe, Variety, Esquire, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU