Örümcek Adam 4'e taze kan: Tom Holland bilmecesi de çözüldü

Gelecek yılın başlarında çekilecek

Marvel Sinematik Evreni'nin 27. filmi olan 2021 yapımı Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta (Spider-Man: No Way Home) başroldeki Tom Holland'a Zendaya eşlik etmişti (Sony Pictures Releasing)

Tom Holland'ın Örümcek Adam'ı (Spider-Man), Marvel Sinematik Evreni'nde süzülmeye devam edecek. 

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi'nin (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) yönetmeni Destin Daniel Cretton, Örümcek Adam serisinin 4. filmini çekmek için ilk görüşmeleri yapıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Müjdeyi özel haberiyle veren Hollywood Reporter'ın aktardığına göre Cretton, Tom Holland'ın başrolde olduğu ve Disney'e ait Marvel Stüdyoları'nın Sony'yle birlikte imza attığı seriye taze kan getirecek.

Bu da onu, Örümcek Adam filmlerini yöneten 4. isim yapacak.

Jon Watts, Holland'ın başrolde olduğu önceki üç macerayı yönetirken, Marc Webb de Andrew Garfield'ın rol aldığı iki İnanılmaz Örümcek Adam filmini çekmişti. 

Sam Raimi ise Tobey Maguire'ın rol aldığı üçlemeyi yönetmişti. 

Örümcek Adam 4'te Chris McKenna ve Erik Sommers, senaryoyu kaleme alacak. Marvel Başkanı Kevin Feige ve eski Sony Başkanı Amy Pascal da yapımcılığı üstleniyor.

28 yaşındaki Britanyalı aktör Holland'ın rol aldığı Örümcek Adam filmleri, halihazırda yaklaşık 4 milyar dolarlık hasılat yapan bir seriye dönüşmüş durumda.

Kaynaklar, Örümcek Adam 4'ün tam gaz ilerlediğini ve gelecek yılın başlarında çekileceğini söylüyor. Filmin konusuna ilişkin detaylarsa henüz bilinmiyor.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU