Marvel'ın Hawkeye'ından kaza sonrası ilk röportaj: "Bir gözümü diğer gözümle görebiliyordum"

Kendi kar temizleme aracı tarafından ezilen Renner'ın gözü yuvasından çıkmış

(Reuters)

Jeremy Renner, 1 Ocak'ta geçirdiği kar temizleme aracı kazasından bu yana verdiği ilk röportajda aldığı yaraların boyutunu tüm detaylarıyla anlattı.

Röportaj sırasında, ABC'den Diane Sawyer, Renner'ın uzun yaralanma listesini okudu:

8 kaburgada 14 yerden kırık, sağ diz, sağ ayak bileği kırığı, sol bacak kaval kemiği kırığı, sol ayak bileği kırığı, sağ köprücük kemiği kırığı, sağ omuz kırığı, yüz, göz yuvası, çene, alt çene kemiği kırığı, akciğerin sönmesi ve kaburga kemiğiyle delinmesi, karaciğeriniz, bu kulağa korkunç geliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hawkeye yıldızı, Sawyer'a, "Sanırım bir gözümü diğer gözümle görebiliyordum" diyerek gözlerinden birinin yuvasından çıktığını açıkladı.

Sawyer, 6 bin 350 kiloluk Sno-Cat'le kaza geçiren Renner'ın, sağlık görevlilerini arayan komşularıyla da röportaj yaptı.

Rich Kovach, "Renner'ın kulaklarından biraz kan geliyordu, bunu kesin biliyorum ve bir de gözü, bastırılarak çıkarılmış gibi görünüyordu" dedi.

Neyse ki doktorlar, aktörün göz yuvasını metal plakalar ve vidalarla yeniden oluşturabildi ve Renner şimdi her iki gözünde de tam görüşe sahip.

Yaşadığı acıyı hatırlayan Renner, "her an bilincinin yerinde" olduğunu söyledi.
 

Jeremy Renner

Jeremy Renner ABC'de (ABC)

 

Bunun nasıl bir his olduğunu hayal etmek zor ama makineye baktığınızda ve ona baktığınızda... Asfaltın ve buzun üzerindeydim. Keşke karda olsaydım. Sanki biri enerjinizi çekip almış gibi hissettiriyordu. Acı hissetmeye gelene kadar vücudumda çok fazla şey olup bitiyordu, her yerimde bir şey vardı. Sanki ruhun acı çekebilirmiş gibi.

Renner, iyileşme sürecinde Marvel ve Ölümcül Tuzak'tan (The Hurt Locker) rol arkadaşı Anthony Mackie'nin "başucunda olduğunu" söyledi.

Röportajın başka bir yerinde Renner, kar temizleme aracı tarafından ezilmeden hemen önce "Bugün değil, o***pu çocuğu" diye bağırdığını açıkladı.

Renner, yine olsa "yine yapacağını", "çünkü aracının yeğenine doğru gittiğini" ekledi.

Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview–A Story of Terror, Survival and Triumph (Jeremy Renner: Diane Sawyer Röportajı-Dehşet, Hayatta Kalma ve Zaferin Hikayesi) Hulu ve Disney Plus'ta izlenebiliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU