10 saniye yetti de arttı: Netflix'in yeni filmi heyecan yarattı

Kült korkunun yönetmeni, yapımcılığı üstleniyor

Emmy adayı dizi Yellowstone'da Monica Dutton karakterini oynayan 33 yaşındaki Amerikalı oyuncu Kelsey Asbille başrolde (Netflix)

Cadılar Bayramı havasına giren Netflix, 25 Ekim Cuma günü yeni bir korku filmini aboneleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Filmden paylaşılan sadece 10 saniyelik tanıtım fragmanı birçok kişinin ilgisini çekmeye yetti bile. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Merak uyandıran kısa tanıtımda, çimenlerin üstünde yatan bir kadının yüzü ve ona doğru yaklaşmakta olan bir çim biçme makinesi görülüyor. Kadın sadece gözlerini kıpırdatsa da yaklaşmakta olan makinenin onu epey korkuttuğu anlaşılıyor. 

Yönetmen koltuğunda Adam Schindler ve Brian Netto'nun oturduğu Kıpırdama'nın (Don't Move) yapımcılığınıysa kült korku filmi Şeytanın Ölüsü'nün ardındaki usta sinemacı Sam Raimi üstleniyor. 

Filmin başrollerinde Kelsey Asbille, Finn Wittrock ve Daniel Francis yer alıyor.
 


Netflix, gerilim filminin konusunu şöyle özetliyor:

Yas tutan bir kadının ıssız bir ormanda karşılaştığı katil, kendisine felç edici bir ilaç enjekte eder. Vücudu işlevini kaybederken, kadının ölüm kalım mücadelesi başlar.

Fragmanı izleyen sinemaseverler, filmi "dört gözle beklediklerini" belirterek Sam Raimi'nin parmağı olan bu projeyi merak ettiklerini söyledi.

10 saniyelik kısa tanıtımın kendilerini "heyecanlandırdığını" söyleyenler olduğu gibi filmin "gergin" bir deneyim yaşatacağını öne sürenler de vardı.

Filmin yönetmenlerinden Schindler, TechRadar'a yaptığı açıklamada Netflix'in fragmanını överek "Filmin sürprizlerini bozmuyor" dedi: 

Bence film insanları şaşırtacak. Bazı insanlar fragmanı izledikten sonra bunun nasıl bir film olduğuna ve beklentilerinin ne olduğuna karar veriyor. Konsepti duyuyorlar ve kafalarında bunun neye benzeyeceğine dair bir fikir var ama bence bu hiç de öyle değil. Epey farklı bir şey, bu yüzden insanların gerçekten ne olduğunu görmeleri için heyecanlıyım.

Kıpırdama, 25 Ekim Cuma günü Netflix'te yayına girecek. 


Independent Türkçe, LADBible, TechRadar

DAHA FAZLA HABER OKU