Netflix izleyicileri yıldızları buluşturan yeni gerilim için sabırsızlanıyor

Yayın tarihi de açıklandı

39 yaşındaki Oscar adayı Knightley, Black Doves'un yönetici yapımcıları arasında yer alıyor (Netflix)

Gerilim hayranları, Netflix'in 5 Aralık'ta gösterime girecek yeni dizisi için şimdiden sabırsızlanmaya başladı bile.

Keira Knightley, Ben Whishaw ve Sarah Lancashire'ı buluşturan 6 bölümlük casusluk gerilimi Black Doves, Noel döneminde Londra'da geçiyor.

"Destansı olacak"

Joe Barton'ın imzasını taşıyan dizi kıvrak zekalı, ayakları yere basan, kendini işine adamış bir eş, anne ve profesyonel bir casus olan Helen Webb'i merkeze alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Politikacı eşinin sırlarını, çalıştığı Black Doves adlı karanlık örgüte 10 yıldır aktaran Helen Webb'in gizli sevgilisi Jason bir suikasta kurban gidiyor. Bunun üzerine esrarengiz casus şefi Reed, Helen'ın eski dostu Sam'i, onu güvende tutması için çağırıyor.

Netflix aboneleri, yayımlanan fragman karşısında heyecanlarını gizlemedi.

Bir izleyici, "Keira, Ben & Sarah. Destansı olacak" yorumunda bulunurken bir başkası "Yayına girmesi için sabırsızlanıyorum" diye yazdı.

Bir Sarah Lancashire hayranı, Britanyalı oyuncuyu görünce heyecanlandı ve "Sarah Lancashire! Ne hakkında olduğu umurumda bile değil" ifadelerini kullandı.

60 yaşındaki Lancashire, Yorkshire'da geçen gerilim dizisi Happy Valley'de canlandırdığı Çavuş Catherine Cawood rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında BAFTA'nın sahibi olmuştu.

Happy Valley'nin final bölümü geçen yıl şubatta izleyiciyle buluşmuş, polisiye hayranları dizinin sona ermesiyle büyük bir üzüntü yaşamıştı.


Independent Türkçe, Metro, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU