Netflix'in sürpriz bir şekilde iptal ettiği dizinin yaratıcısından açıklama

Jeff Goldblum'un başrolde olduğu kara komedi, sadece bir sezonun ardından iptal edilmişti

Jeff Goldblum, Kaos'ta (Netflix)

Kaos'un yaratıcısı Charlie Covell, Netflix dizisi yalnızca bir sezonun ardından iptal edildiği için "büyük bir hayal kırıklığına uğradığını" söyledi.

Yayın platformu, Yunan mitolojisini modern çağa uyarlayan ve Jeff Goldblum'un Zeus'u canlandırdığı kara komediyi iptal etme kararını salı günü (8 Ekim) açıklamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha sonra Covell, bu habere yapım şirketi Sister'ın Instagram sayfasında paylaştığı içten bir mesajla tepki verdi.

Covell "Tabii ki de daha fazla Kaos yapmayacağım için büyük bir hayal kırıklığına uğradım ama bu haberin yaptıklarımıza gölge düşürmesini istemiyorum" diyerek başladı.

Bu olağanüstü yetenekli oyuncu kadrosu ve ekiple çalıştığım için çok şanslıyım ve dizimizle son derece gurur duyuyorum. Bunun bir parçası olan kesinlikle herkese teşekkürler; Herkül kadar güç gerektiren bir ekip çalışmasıydı ve hepinizle çalışmak çok büyük bir ayrıcalıktı.

Covell, katkısı olan herkese minnettarlığını yineleyerek "hepsiyle çalışmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu" ekledi.

Covell "Harikulade hayranlarımıza: Sevginiz ve heyecanınız için çok teşekkürler" diye devam etti.

Bana yüreğimi ısıtan subreddit'ler gösterdiler: Fark ettiğiniz küçük detaylar ve gizli göndermeler birçok kez günümü şenlendirdi. Diziye verdiğiniz olumlu tepkiler beni fazlasıyla mutlu etti, teşekkürler!

Covell "Kaos'un kim veya ne olduğu hakkındaki bir teorinin nokta atışı" olduğuna dair de ipucu verdi.
 


Covell sözlerini "Artık umudum, insanların yine de diziyi keşfetmeye ve bunun keyfini çıkarmaya devam etmesi: Diziyi bulmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyan potansiyel hayranlar olduğunu tahmin ediyorum, o yüzden KAOS'u sevdiyseniz lütfen hakkında konuşmaya devam edin" diyerek tamamladı.

İzlediğiniz için çok teşekkür ederim!

Ağustosta Netflix'te yayına giren 8 bölümlük dram-komedi dizisi, bir kehanetle ve birbirleriyle ortak bağları olduğunu keşfeden üç kişiyi konu alırken bir grup yolsuz ve kibirli Yunan ve Roma mitolojisi tanrısını da işliyor.

Jeff Goldblum

Başroldeki Jeff Goldblum, Kaos'ta Yunan tanrısı Zeus'u canlandırıyor (Netflix)


Dizide Misia Butler, Aurora Perrineau, Janet McTeer, Killian Scott, Billie Piper ve David Thewlis de yer alıyor.

The Independent'tan Louis Chilton, Brodway'in Tony ödüllü müzikali Hadestown gibi diğer revizyonist Yunan hikayeleriyle karşılaştırıldığında Kaos'un "geleneklerle oynama şeklini biraz dağınık ve kopuk" bulmuştu.

Chilton, üç yıldızlı değerlendirmesinde "Kaos'un bazı kısımlarının çekici olduğunu inkar edemeyiz, temeli iyi olmayan hikayeler binlerce yıl dayanamaz" yazmıştı.

Ancak dizi, bazı anlarda kendi hikaye örgüsünün, güçlü konseptli çıkış noktasının altında eziliyor. Tamamen olmasa da kısmen Yunan kaldım. (Türkçe'de "Fransız kalmak" diye bilinen ve anlatılan bir konuyu anlayamamak manasına gelen ifade, İngilizce'de "Yunan kalmak" şeklinde kullanılıyor -ed.n)

Kaos halen Netflix'te izlenebilir.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU