The Walking Dead'de bir ilk: Virüse karşı bağışıklığı var mı?

14 yıl sonra ortaya çıkıyor

The Walking Dead: Daryl Dixon'in ikinci sezonu, 30 Eylül'den itibaren TV+'ta izleyiciyle buluşuyor (AMC)

AMC'nin meşhur serisi The Walking Dead, 14 yılın ardından yan dizisi Daryl Dixon'da zombi virüsüne karşı bağışıklığı olan ilk karakterini tanıtmak üzere olabilir. 

The Walking Dead, yıllardır popüler kültürde tartışma konusu olmasına karşın zombi virüsü ve salgının kökeni hakkında pek çok şeyi gizli tuttu. 

Zombi virüsüne çare olacak mı?

Serinin yan dizisi Daryl Dixon'ın ilk sezonu sayesinde salgının Fransa'da başladıktan sonra tüm dünyaya yayıldığını bilsek de virüsün tam olarak nasıl yaratıldığı ve tedavisi olup olmadığı gizemini koruyor.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu da dizide hayatta kalan herkesin kişinin, zombi tehdidi nedeniyle endişelenmesi gerektiği anlamına geliyor.

Bazı karakterler enfekte olan uzuvlarını keserek, zombi saldırısında ısırılmalarına rağmen kurtulmayı başarmış olsa da şimdiye kadar virüsten etkilenmeyen biri olmadı. 

Bununla birlikte yan diziden bir kişi, zombi virüsü konusunda endişelenmek zorunda olmayabilir. Dizinin ilk sezonu zaten bu fikri ortaya atmıştı ancak ikinci sezon, buna daha da fazla vurgu yaptı.

Dolayısıyla The Walking Dead: Daryl Dixon'ın meşhur karakterlerinden biri, zombi virüsüne çare olabileceği gibi seriyi sonsuza dek değiştirebilir.

*Buradan sonrası spoiler içerir, bizden söylemesi*

Umut Birliği, Daryl Dixon'ın ilk sezonundan bu yana Laurent'ın virüse karşı bağışıklığı olduğuna inanıyordu ve artık bunu test etmek üzereler gibi görünüyor. 

Umut Birliği "töreni" gerçekleştirmek istiyor

İzleyiciler ilk sezonda Umut Birliği'nin Laurent için en iyisini isteyen barışçıl ve pasifist bir topluluk olduğuna inandırılmış olsa da grubun şeytani planlarının bir parçası olarak Daryl'ı öldürmeye çalışmasıyla durumun aslında böyle olmadığı ortaya konmuştu.

Daryl'dan kurtulmak, Laurent'ın bir zombi tarafından ısırılmasını içeren bir töreni müdahale olmaksızın gerçekleştirmelerine olanak sağlayacaktı.

Amaçları çocuğu enfeksiyona maruz bırakmak gibi görünüyordu, ki bu da teoride Laurent'ın zombi virüsüne karşı bağışıklığı olduğunu kanıtlayacaktı.

Daryl'ın öldüğüne inanan Umut Birliği, törenlerini gerçekleştirecek gibi görünüyor. 

Daryl töreni durdurabilecek mi?

Diziye adını veren kahramanın bunu durdurması gerekecek ancak eğer durduramazsa spinoff, Laurent'ın gerçekten bağışıklığı olup olmadığına yanıt verecek.

Dizide 55 yaşındaki Norman Reedus, Daryl Dixon'ı canlandırmaya devam ederken ona Carol rolünde Melissa McBride, Isabelle'i oynayan Fransız aktris Clémence Poésy ve Laurent rolünde Louis Puech Scigliuzzi eşlik ediyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Decider

DAHA FAZLA HABER OKU