Çizgi romandaki hikaye, The Walking Dead'in yeni dizisinde anlatılabilir

2025'te gösterime girecek

The Walking Dead: Dead City'nin ikinci sezon çekimleri mayısta başladı (AMC)

The Walking Dead serisinin spinoff'larından biri olan Dead City'nin ikinci sezonu için hazırlıklar sürüyor. 

Maggie'yi oynayan Lauren Cohan ve Negan'ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan'ın başrollerde yer aldığı korku dolu macera, ilk sezonun kaldığı yerden devam edecek. 

Maggie'nin anlatılmayan hikayesi ekranlara gelecek mi?

Televizyon yazarlarına göre Maggie'yle ilgili bir hikaye, çizgi romandaki önemine rağmen halen ekranlara getirilmedi. Ancak Dead City'nin ikinci sezonunda bu hikaye anlatabilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Walking Dead: Dead City'nin ilk sezonu, Negan'ın kendisini dizinin kötü adamı Dama'ya teslim etmesiyle sona ermişti. Eleştirmenlere göre ikinci sezon, kaçınılmaz olarak Maggie'nin onu kurtarma çabasını merkeze alacak.

Zombi istilası altındaki New York sokaklarındaki çetin hayatta kalma mücadelesi de hız kesmeden devam edecek. Ancak Dead City'nin yeni sezonu, serinin yaratıcısı Robert Kirkman'ın çizgi romanlarında yer alan önemli bir hikayeye de değinebilir.

Çizgi romandaki aşk, ekranlara yansımadı

The Walking Dead'in çizgi romanında, Glenn'in ölümünden bir süre sonra Maggie, başka bir karaktere karşı hisler beslemeye başlamıştı. Yavaş yavaş gelişen bu aşk hikayesi, Kirkman'ın çizgi romanında etkileci bir alt konu olarak yer almıştı.

AMC yapımı The Walking Dead ise bu yolu izlemeyi tercih etmedi. Maggie, hem 11 sezonluk The Walking Dead'in hem de spinoff'un ilk bölümlerinin sonuna dek bekar kaldı.

Rick ve Michonne örneği

Televizyon yazarlarına göre Dead City'nin ikinci sezonu, Maggie'nin çizgi romandaki yolu izleyip yeniden aşık olması için uygun bir zaman olabilir. 

Rick ve Michonne arasındaki kimya bir diğer spinoff The Ones Who Live'de harikalar yaratmış ve pek çok eleştirmen, serinin uzun zaman sonra yeniden heyecan verici bir hale büründüğünü yazmıştı. Eleştirmenlere göre aynı şey Maggie ve Dead City için de geçerli olabilir.

The Walking Dead: Dead City'nin ikinci sezonunun 2025'te gösterime girmesi bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Economic Times

DAHA FAZLA HABER OKU