Sevilen The Walking Dead dizisi dönüyor: Heyecanlandıran açıklama

Üçüncü sezon çekimleri İspanya'da sürüyor

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın yapımcılardan biri olan Norman Reedus, diziye adını veren motorcuyu "6 ya da 7 yıl daha" oynamaya devam edebileceğini söylüyor (AMC)

The Walking Dead serisi, 29 Eylül'de Daryl Dixon - The Book of Carol'la dönüyor. Spinoff'un ikinci sezonunda Norman Reedus'ın canlandırdığı sevilen karakter Daryl, Fransa'nın başkenti Paris'teki Louvre Müzesi'nin harap duvarları arasında zombi kıyametiyle mücadele edecek.

Dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı David Zobel, Entertainment Weekly'nin kapak haberinde ünlü sanat müzesinde gerçekleşen çekimlere değinerek "Gerçekten zor ve karmaşıktı" dedi.

Norman ve ben kültür, güzel mimari ve lüks modanın merkezi Fransa'da olmayı ve onu her şeyin parçalandığı kıyametle yan yana koymayı sevdik.

"Louvre her zaman çekim yapmak istediğimiz bir yerdi" diyen başrol oyuncusu Reedus ise izleyicilerin dizide bir anlığına göreceği ikonik tabloya değindi:

Bu gerçek Mona Lisa.

55 yaşındaki Amerikalı aktör, daha önce Entertainment Weekly'ye yaptığı açıklamada, çekimlerin Fransız kırsalına ve Yeraltı Mezarları da dahil olmak üzere Paris'in önemli yerlerine yayılacağını söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New York Times'ın 2018'de aktardığına göre, Louvre'da yılda yaklaşık 500 çekim yapılıyor. Galerilerde tam günlük bir çekim için rezervasyon yaptırmak ise tahminen 15 bin euroya mal oluyor. 

Louvre koridorlarında çekilen önemli projeler arasında Beyoncé ve Jay-Z'nin meşhur şarkısı APESH-'in müzik videosu ve Dan Brown'un çok satan romanından uyarlanan 2006 yapımı Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code) yer alıyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon, halihazırda üçüncü sezon onayını aldı ve çekimler İspanya'da başta Madrid olmak üzere Galiçya, Aragon, Katalonya ve Valensiya'da devam ediyor. 


Independent Türkçe, Deadline, Entertainment Weekly, New York Times

DAHA FAZLA HABER OKU