36 yıl sonra geliyor: Yıldız oyuncu heyecanlandıran devam filmiyle ilgili konuştu

Wednesday'in yıldızı, devam filmindeki karakterine değindi

Beterböcek 2'nin çekimlerinde grevler nedeniyle aksama yaşansa da filmin planlanan tarihte gösterime girmesi bekleniyor (Warner Bros)

Hollywood'un yükselen yıldızı Jenna Ortega, Beterböcek 2'de (Beetlejuice 2) canlandırdığı karakterle ilgili bilgi verdi.

Ortega'nın Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara, Monica Bellucci ve Willem Dafoe'yla birlikte rol aldığı devam filminde, hem yeni hem de ilk filmdeki karakterler bir araya geliyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

65 yaşındaki ünlü sinemacı Tim Burton'ın yönettiği filmin 6 Eylül'de vizyona girmesi bekleniyor.

Vanity Fair'in Hollywood sayısı için verdiği röportajda Ortega, devam filminde Winona Ryder'ın canlandırdığı karakterin kızını oynayacağını doğruladı.

21 yaşındaki aktris, "Ne kadarını söylememe izin var bilmiyorum ama ben filmde Lydia Deetz'in kızıyım, o yüzden bunu açıklayacağım" dedi.

Tuhaf biri ama farklı bir şekilde ve tahmin ettiğiniz gibi değil diyebilirim. Benim canlandırdığım Astrid ve Lydia arasındaki ilişki çok önemli. Ve aynı zamanda gerçekten tuhaf çünkü Lydia'nın hayatında o zamandan beri neler olup bittiğine dair parçaları bir araya getiriyoruz, ki bence bu, karakteri seven ve onu tekrar görmekten heyecan duyan herkes için güzel bir şey.

"Biraz ters düşüyoruz"

Ortega, canlandırdığı Astrid karakterinin gotik annesi Lydia'yla olan ikişkisinden bahsederken sözlerine şöyle devam etti:

Pembe giymiyorum ve amigo kız da değilim. Ama annemin geçmişine biraz tepkiliyim. Biraz ters düşüyoruz.

Deetz ailesinin mirasını takip eden devam filminde, Ortega'nın oynadığı karakterin, Lydia Deetz'in kızı olduğu tahmin ediliyordu.

İlk filmin üzerinden 30 yılı aşkın bir süre geçtiği için Beterböcek'in yıldızlarının hepsi belirgin şekilde yaşlandı. 

An itibarıyla 52 yaşında olan Ryder, 1988 yapımı Beterböcek vizyona girdiğinde sadece 17'sindeydi. 

Dolayısıyla Lydia'yı, izleyicilerin onunla tanışmasıyla aynı yaşta olan kızıyla görmek izleyiciler için ilginç ve heyecan verici olacak.

Oscar ödüllü ilk Beterböcek'te, Michael Keaton ve Winona Ryder'ın yanı sıra Alec Baldwin, Geena Davis, Catherine O'Hara, Jeffrey Jones ve Glenn Shadix rol almıştı.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Vanity Fair, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU