John Wick'in yönetmeni doğruladı: Yeni spinoff geliyor

Ballerina ve The Continental, geniş bir John Wick evreninin sadece başlangıcı olabilir

Chad Stahelski, Halle Berry'nin köpeklerle birlikte yer aldığı sahneler için çok çalıştığını ve zorlandığını söylemişti (Lionsgate)

Keanu Reeves'in John Wick evrenindeki geleceği tam olarak belli olmasa da seriyi kendi bağımsız filmleriyle devam ettirebilecek başka karakterler de var. 

John Wick filmlerinin tamamının ardındaki yönetmen Chad Stahelski, serinin yeni halkasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yönetmenin açıklmasına göre yapım aşamasındaki Ballerina ve The Continental, geniş bir John Wick evreninin sadece başlangıcı olabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

54 yaşındaki yönetmen, Halle Berry'nin karakterini serinin gelecek bölümlerinde geri getirmeyi planladıklarını doğruladı.

John Wick 3: Parabellum'da Berry, Casablanca Continental Hotel'i işleten suikastçı Sofia Al-Azwar'ı canlandırmıştı. Her ne kadar Wick'le olan ilişkisi iyi koşullarda bitmese de Sofia Al-Azwar, serinin yeni filmi için geri dönecek.

The Joe Rogan Experience adlı podcast'in son bölümünde ünlü yönetmen, Sofia'nın John Wick serisine dönüşü konusunda stüdyo ve Berry arasında görüşmeler yapıldığını doğruladı.

Yönetmen ayrıca, John Wick evrenine dayanan, daha önce duyurulmamış birkaç yan projenin üzerinde çalışıldığını da söyledi ancak Berry'nin karakterinin serinin geleceğinde nereye oturabileceğini açıklamadı. 

Evet. Aslında birkaç görüşmede bulunduk. Spinoff teriminden nefret ediyorum. Ama Wick serisinden başka uydu projeler yapmaya çalışıyorlar. Umarım iyi projeler olur.

Sofia'nın kendi spinoff'u olabilir mi?

Şu an itibariyla John Wick'in sadece iki spinoff'u onaylanmış durumda. Başrolünde Ana de Armas'ın yer alacağı Ballerina'yla Winston'ın yükselişini ve New York Continental Hotel'in kökenini konu alan mini dizi The Continental. 

Stahelski'nin John Wick evreninde geçecek gizemli bir dizi üzerinde çalışıldığını doğrulamasının ve yakın zamanda duyurulan John Wick 5'in yanı sıra kaç yan ürün planlandığı henüz belli değil.

Halle Berry, 2022'de Sofia'yı merkeze alan bir film için görüşmeler yapıldığını doğrulamış ancak projenin gerçekleşmesi halinde izleyicileri neler beklediği konusunda ayrıntı vermemişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, Movieweb

DAHA FAZLA HABER OKU