House of the Dragon yetmedi: HBO'dan Game of Thrones yapımlarını çoğaltma sinyali

İçerik sorumlusu Casey Bloys, House of the Dragon'ın yanı sıra yeni Game of Thrones dizilerinin gelebileceğinin sinyalini verdi

Dizinin son sezonunda Daenerys Targaryen, King's Landing'i yerle bir etmişti (HBO)

HBO kanalının yöneticilerinden birine göre Game of Thrones evreninde geçecek başka spinoff’ların (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) geleceği parlak ve House of the Dragon'ın yanı sıra başka yapımlar da gelebilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) serisinden uyarlanan Game of Thrones, 8. sezonunun ciddi eleştiriler almasına rağmen televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında gösteriliyor. 

Orijinal dizinin sona ermesinin ardından evrende geçecek ve Targaryen Hanedanı'na odaklanacak House of the Dragon dizisine dair çalışmaların başladığı duyurulmuştu. Screen Rant'in haberine göre şimdi de HBO'nun baş içerik sorumlusu Casey Bloys verdiği yeni röportajda evrenin genişleyebileceğine dair ipucu verdi. 

Star Wars ve Marvel ürünlerinin Disney açısından geldiği nokta işaret edilerek Bloys'a Game of Thrones'un da HBO açısından böyle bir nitelik taşıyıp taşımadığı sorulduğunda Bloys şunları söyledi:

Bunlar onlarca yıl öncesine uzanan fantastik yapımlar. Bu kadar büyür mü bilmiyorum ama kesinlikle sahip olduğumuz harika bir kaynak ve harika bir dünya. Hayatının geri kalanını tek bir dizi olarak kalacağını sanmıyorum.

Görünüşe göre muhtemel yeni yapımların geleceği House of the Dragon'ın elde edeceği başarıya bağlı. Eğer yeni dizi beklenen izlenme sayılarını yakalarsa hem evrenin geleceğini hem de Game of Thrones’un 8. sezonda aldığı eleştirileri tersine çevirebilir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU