Yeni Bourne filmiyle ilgili kafa karıştıran açıklama

Milyar dolarlık serinin son halkasında neler oluyor?

Bourne serisi dünya çapında toplam 1 milyar 637 milyon hasılat yaptı (Universal)

Bourne serisinin merakla beklenen yeni filminde bir belirsizlik hakim.

Serinin başrol oyuncusu Matt Damon, proje konusunda istekli olsa da Jason Bourne 6'nın yönetmeni Edward Berger'den kafa karıştıran bir açıklama geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Casus serisinin yeni filmiyle ilgili gelişmeler 2023'ün sonlarında hız kazanmıştı. 2022 yapımı Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok'la (All Quiet on the Western Front) Oscar'a uzanan Berger'in, filmi yönetmek için imza attığı ve Damon'ın da rolüne dönmek için görüşmelerde bulunduğu ifade edilmişti. 

Oscar ödüllü yıldız, Bourne 6 için heyecanını dile getirmiş olsa da o zamandan bu yana geçen bir yıl içinde, projeyle ilgili önemli bir güncelleme bildirilmedi.

Yeni gizemli gerilim filmi Conclave'le ilgili konuşmak üzere Cinema Daily US'e verdiği son röportajda, Berger'den Jason Bourne 6'yla ilgili son gelişmeleri aktarması istendi.

Avusturya asıllı sinemacı, kafaları karıştıran açıklamasında yönetmen koltuğundaki geleceğinin ne olacağından emin olamayarak filmi kendisinin yönetmeyebileceğini belirtti.

"Gerçekten bilmiyorum"

"O filmi çekip çekmeyeceğim gerçekten belli değil" diyen 54 yaşındaki yönetmen ekledi:

Şu anda çekmiyorum. Gelecekte ne yapacağımı da gerçekten bilmiyorum.

Bourne serisi, 2002'de Geçmişi Olmayan Adam'la (The Bourne Identity) başlamıştı. Film, bir gemide hiçbir şey hatırlamadan uyanan Jason Bourne'un bir yandan hafızasını geri kazanmaya çalışırken bir yandan da suikastçıları atlatmaya çalışmasına odaklanıyordu.


Independent Türkçe, ScreenRant, Cinema Daily US

DAHA FAZLA HABER OKU