Trump'ın 1 milyon dolarlık "Ultra MAGA Deneyimi" paketinin içeriğini kimse bilmiyor

Trump, Madison Square Garden'daki New York mitingine eşlik edecek paketleri duyurdu

Donald Trump, New York mitingine eşlik eden neredeyse 1 milyon dolarlık bir paket sunuyor. Ancak paketin içeriğine dair çok az detay biliniyor (Reuters)

Donald Trump, New York'ta yapılması planlanan mitinginde "Ultra MAGA Deneyimini" yaşamak isteyenlere özel bir paket sunuyor, sorun şu ki kimse paketin ne içerdiğini bilmiyor.

Hem de paketin bedeli, neredeyse 1 milyon dolar.

Cumhuriyetçi başkan adayı, seçim yoldaşı J.D. Vance'le birlikte 27 Ekim'de Manhattan'daki Madison Square Garden'da bir miting planlıyor. Trump, Manhattan'ı kazanma şansı olmadığı halde memleketinde bir buluşma organize ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Trump, mitingle birlikte 6 bağış paketi de sunuyor. Listenin tepesinde 924 bin 600 dolarlık "Ultra MAGA Denetimi" yer alıyor. Ancak paketin neleri kapsadığına dair hiçbir bilgi yok, örneğin eski ABD başkanıyla tanışma şansı sunup sunmayacağı bilinmiyor.

Neredeyse 7 haneli paket, mitingle aynı günde ve yerde olacak ama bunun dışında hiçbir detaya yer verilmedi.

Mediate, en ucuz paketin 5 bin dolardan başladığını ve "Başkanlık Kulübü Deneyimi" diye adlandırıldığını aktardı.

Trump, yakın zamandaki bir mitinginde "Madison Square Garden'da bir miting yapacağımızı düşünüyoruz" demişti.

Bunun için Madison Square Garden'la anlaşacağımızı düşünüyoruz. Polise, itfaiyelere ve herkese saygılarımızı sunacağız. Birçok kişiye saygılarımızı sunacağız, bu arada öğretmenler de buna dahil.

New York'un işlemesini sağlayan kişilere saygılarımızı sunacağız.

Yeni bağış paketleri, Trump'ın internet sitesinde ve pahalı kampanya maliyetleriyle satışa sunulan ürünlerin uzun listesine yapılan son ekleme.

Trump'ın sitesinde sattığı veya kendi adına satılmasına izin verdiği bir dizi ürün var. Trump geçmişte, NFT (Nitelikli Fikri Tapu), koleksiyon kartları, altın spor ayakkabılar, İnciller ve başka birçok ürün daha satmıştı.

En yeni kampanya ürünlerinden biri, Trump'ın yüzünün, Beyaz Saray'ın ve "Tanrı'ya Güveniyoruz" sözlerinin yer aldığı 100 dolarlık madeni paraydı.

Trump, madeni paranın reklamını yapmak için Truth Social'a "Benim tasarladığım TEK RESMİ para ve gururla burada, ABD'de basıldı" yazmıştı.

Trump bir videoda "Sınırlı sayıdaki bu güzel madeni para, hareketimizi, özgürlük ve refah mücadelemizi ve Amerika'yı ilk sıraya koymayı kutluyor, Amerika bizim için her zaman ilk sırada gelir" demişti.

Bir koleksiyon ürününden fazlası, Amerikalıların, çok sevdiğimiz Amerikalı vatanseverlerin direncinin ve gücünün bir kanıtı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU