Meşhur serinin 7. filminden haber var: Yıldız isim kafaları karıştırdı

"Onu geri getirmenin bir yolunu bulmalılar"

Courteney Cox, Woodsboro'daki katliamdan 25 yıl sonra geçen Çığlık 5'te, Gale Weathers rolünü 11 yıl sonra tekrar canlandırmıştı (Paramount Pictures)

David Arquette'in Çığlık (Scream) filmlerinde canlandırdığı sevilen karakter Dewey, serinin 5. halkasında öldürülmüş olabilir ancak Courteney Cox, onun Çığlık 7'de bir şekilde görünebileceğini umuyor.

Cox, cumartesi günü katıldığı bir yardım etkinliğinde "Bunu yapmalarının nedenlerini anlıyorum ama vay canına! Çok özlenen bir karakterden bahsediyoruz" diyerek ekledi:

Dewey, Çığlık hayranları tarafından çok seviliyor. Onu geri getirmenin bir yolunu bulmalılar.

Öte yandan 30. yıldönümünü kutlayan ikonik sitcom Friends'in Monica'sı Cox'un, henüz Çığlık 7 için resmen imza atmadığı ortaya çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Serinin yıldızı Neve Campbell'ın, maaş anlaşmazlığı nedeniyle Çığlık 6'da rol almamasının ardından 7. filmde geri döneceği açıklanmıştı. 

Bu duyurunun ardından, Cox'un da meşhur Gale Weathers karakterini serinin 7. filminde yeniden canlandırmak üzere görüşmelere başladıği ifade edilmişti.

60 yaşındaki Cox, Variety'ye "Resmi olarak imzalamadım" diyerek ekledi:

Henüz işi kabul etmedim ama bir Çığlık 7 olacak.

Çekimler aralıkta başlıyor

Seride Sidney rolünü oynayan Campbell ise daha önce IndieWire'a yaptığı açıklamada, yönetmen Kevin Williamson'la çakışan programlarından dolayı birkaç ay ertelenen çekimlerin, aralıkta Atlanta'da başlayacağını söylemişti.

Cox da 1996'da serinin ilk yapımının senaryosunu kaleme alan Williamson'ın, ilk kez bir Çığlık filmini yöneteceği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Martta Campbell'ın geri döneceğini açıklamasından bu yana Çığlık 7 için herhangi bir oyuncu duyurusu yapılmadı.

Yeniden başlatılan serinin iki halkasında rol alan Melissa Barrera ve Jenna Ortega, 7. film için geri dönmeyecek. Barrera, geçen yıl İsrail'le ilgili sosyal medya paylaşımları nedeniyle filmden kovulmuştu

Kısa bir süre sonra, Ortega'nın Netflix'teki meşhur dizisi Wednesday'in çekim programı nedeniyle projeden ayrıldığı haberi gelmişti.


Independent Türkçe, Variety, IndieWire

DAHA FAZLA HABER OKU