Eleştirmenlerin övdüğü gerilim gişede umduğunu bulabilecek mi?

"Beklenmedik derecede iyi"

Gözlerini Kırp'ın başrollerini Naomi Ackie (solda) ve Channing Tatum paylaşıyor (Warner Bros)

Geçen haftalarda gösterime giren rekortmen yapımlarla iyice kızışan gişe savaşları, biraz durulmaya başlayacak gibi görünüyor.

Tahminlere göre, yeni iki filme rağmen geçen hafta sonunun şampiyonu Alien: Romulus, Kuzey Amerika listelerinin zirvesi için Deadpool & Wolverine'le düelloya tutuşacak.

Eleştirmenler "102 dakikanın nasıl akıp geçtiğini anlamamış"

Bu hafta oyuncu Zoe Kravitz'in ilk yönetmenlik denemesi olan gerilim filmi Gözlerini Kırp (Blink Twice) izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, zengin bir iş insanının davetine katılan genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. 

Los Angeleslı genç ve zeki garson Frida, bir bağış toplama gecesinde teknoloji milyarderi Slater King'le tanışıyor. Slater, Frida'yı özel adasında arkadaşlarıyla birlikte yaptığı tatile davet ediyor ancak cennet gibi gözüken adada çok geçmeden tuhaf şeyler olmaya başlıyor. 

Frida kendi gerçekliğini sorgulamaya başlarken, bu partiden sağ çıkmak istiyorsa gerçeği ortaya çıkarmak zorunda olduğunu anlıyor.

Eleştirmenler, 102 dakikanın nasıl akıp geçtiğini anlamadıklarını söylerken, Gözlerini Kıp'ın "beklenmedik derecede iyi bir gerilim" olduğunu belirtiyor. 

Kuzey Amerika'da 3 bin sinema salonunda vizyona girecek Gözlerini Kırp'ın 7 milyon ila 8 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyor. 

30 yıl sonra gelen yeniden çevrim

Bill Skarsgård'ın başrolünü oynadığı yeniden çevrim Ölümsüz (The Crow), haftanın diğer yeni filmi olarak öne çıkıyor.

Senaristliğini Zach Baylin'in, yönetmenliğiniyse Rupert Sanders'in üstlendiği film, vahşi bir cinayete kurban giden genç aşıkların hikayesini konu alıyor.

Eric Draven ve nişanlısı Shelley, bir haydut çetesi tarafından vahşi bir saldırıya uğrayarak öldürülüyor. Ancak çok geçmeden Eric, gizemli bir karga tarafından hayata döndürülerek intikam peşinde koşmaya başlıyor.

1994 yapımı Ölümsüz Aşk'ın yeniden çevriminde 33 yaşındaki Skarsgård'a FKA Twigs eşlik ediyor. 

Ölümsüz ise gösterime girdiği 2 bin 500 salonda 6 milyon ila 9 milyon dolar kazanmayı hedefliyor.


Independent Türkçe, Variety, Cinemablend

DAHA FAZLA HABER OKU