Yıldız isim, çocukken annesi yerine babası Lenny Kravitz'le yaşadığına pişman olduğunu açıkladı

Kravitz "Sanırım babamla kalmak için annemin yanından ayrılmam çok kırıcıydı ve babam orada bile değildi" diye anımsıyor

Zoë Kravitz, annesinin yerine babasıyla yaşama kararından pişmanlık duyuyor (Reuters) 

Zoë Kravitz, boşanmalarının ardından birlikte yaşamayı seçtiği ebeveyne dair pişmanlığını dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Batman'in yıldızının ünlü ebeveynleri, oyuncu Lisa Bonet ve Grammy ödüllü Lenny Kravitz 1987'den 1993'e dek evliydi. Eski çift boşanma davası açtığında Kravitz, babasıyla yaşamaya karar vermişti, 14 Ağustos'ta Esquire'da yayımlanan bir röportajda Kravitz, bu kararından zamanla pişmanlık duyduğunu belirtti.

Kravitz, yayın kuruluşuna "Sanırım babamla kalmak için annemin yanından ayrılmam çok kırıcıydı ve babam orada bile değildi" diye anlattı.

Keşke onun benim için yaptıklarının değerini bilebilseydim.

Kravitz, annesinin bakış açısını artık anladığını ifade ederek "Masumiyetimi korumaya çok önem veriyordu. Yaratıcılığımı. Çünkü dünyanın nasıl olduğunu, bunu geri alamayacağını biliyordu" diye ekledi.

Röportajın başka bir noktasında Gözlerini Kırp'ın (Blink Twice) yönetmeni, iki ünlü ebeveynle büyürken, özellikle ikisinden birinin şöhretinden faydalanmaya çalışanlara karşı dikkatli olmak zorunda kaldığını anlattı. "(İnsanların gerçek niyetlerinin) kokusunu hemen alabiliyorum. Çocukken bunu yapmak zorundaydım çünkü o (Lenny Kravitz) yapmıyordu" dedi.

Herkese güveniyor ve bu tatlı ama ben birinin tam olarak ne istediğini anlayabiliyorum.

Bu senenin başlarında Lenny, kendisi ve Bonet'nin boşanmadan sonra kızlarını nasıl ortak bir şekilde yetiştirmeyi başardığını anlatmıştı. Lenny, şubatta People'a "Hem Zoë'nin dönüştüğü kişiye hem de bunu nasıl yaptığımıza dair çok gururluyum" demişti.

Bunu avukatlar ve tüm o karmaşa olmadan yaptık. Bir aile olarak, sevgiyle yaptık.

It Ain’t Over ’til It’s Over'la bilinen şarkıcı, velayet ayarlamanın eski çift için hiçbir zaman sorun yaratmadığını, çünkü kızlarının kiminle yaşaması gerektiğini "doğal bir akışla" çözdüklerini söylemişti.

Lenny " Zoë birkaç yıl annesiyle yaşadıktan sonra 11 yaşından üniversiteye gidene kadar benim yanımda yaşadı ve her şey yolundaydı" diye anımsamıştı.

Kravitz, eski eşiyle kızlarını ortak yetiştirmek konusunda ilk albümüne uygun bir gönderme yapmıştı. "Bunu anlayışla ve kendi işlerimize başkalarını karıştırmadan hallederek yaptık. Let Love Rule (Aşkın Yönetmesine İzin Ver) bu anlama geliyor" diye açıkladı.

Egonu ve tüm diğer unsurları geride bırakıp yapman gerekeni yaptığın o an.

Fakat Lenny, ikilinin dostane ilişkisinin hemen kurulmadığını da belirterek eklemişti:  

Ama buna sahip olmayı istiyorduk ve hâlâ da istiyoruz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU