Deadpool & Wolverine'e ilk yorumlar: "Ezber bozan bir film"

Film, Türkiye'de yarın vizyonda

Deadpool & Wolverine, Türkiye'de ABD'den iki gün önce, 24 Temmuz Çarşamba vizyona girecek (Walt Disney Studios Motion Pictures)

Ryan Reynolds'ın canlandırdığı Deadpool ve Hugh Jackman'ın oynadığı Wolverine, ilk kez X-Men Başlangıç: Wolverine'de (X-Men Origins: Wolverine) beyazperdede buluşmalarından 15 yıl sonra bir kez daha bir arada. 

Reynolds ve Jackman'ın merakla beklenen macerası, prömiyerini dün New York'ta gerçekleşen galada yaparken, ülke genelindeki basın mensupları da filmin ilk gösterimine katıldı. 

Resmi eleştirmen yorumlarından önce sosyal medyada filme ilk tepkiler gelmeye başladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Deadpool & Wolverine vizyona girdiği hafta sonunda, sadece ABD'de 165 milyon doların üzerinde hasılat elde etmesi bekleniyor. 

Reynolds'ın sık sık birlikte çalıştığı sinemacı Shawn Levy, Deadpool & Wolverine'in yönetmen koltuğunda oturuyor. 

47 yaşındaki Reynolds, filmin senaryosunu Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells'le birlikte kaleme aldı.

Deadpool & Wolverine için gelen ilk tepkiler son derece olumlu ve heyecan verici. Devam filmi sinema eleştirmenleri tarafından "çok eğlenceli" ve "Marvel için doğru yönde atılmış bir adım" diye nitelendiriliyor.
 


Marvel Sinematik Evreni'nin (MSE) geçen yılki filmleri The Marvels ve Ant-Man ve Wasp: Quantumania, hem gişede çakılmış hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar almayı başaramamıştı.

"Ezber bozan bir film"
 


Nerdtropolis'ten Sean Tajipour, "Deadpool & Wolverine, Marvel Sinematik Evreni için ezber bozan bir film çünkü (Sonsuzluk Savaşı) Infinity War ve Endgame'den bu yana en büyük, en cesur ve en belalı MSE filmi" diye yazarak ekledi: 

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman hepimizin beklediği nihai ikili!

The Direct editörü David Thompson, Deadpool & Wolverine'i hem "en kanlı" hem de "en komik MSE projesi" diye nitelendirdi ve ekledi: 

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın bu ikonlar olarak bir araya gelmesi İNANILMAZ. Mükemmel değil ama heyecan verici bir sinema deneyimi ve Marvel için doğru yönde atılmış bir adım.

Fandango'dan Erik Davis ise "Kameolar ve sürprizler destansı; mizah, aksiyon ve kana bulanmış dövüşler muazzam" ifadelerini kullandı.

"Harika sürprizlerle dolu"
 


Hollywood Handle, Twitter'daki kısa yorumunda şöyle yazdı:

#DeadpoolAndWolverine beklediğiniz kadar heyecan verici. Süper komik espriler ve sizi hem güldürecek hem de ağlatacak bir hikayeyle önceki filmlerle aynı üsluba sahip olmayı başarıyor. Hugh Jackman, Wolverine rolünde en iyi performanslarından birini sergiliyor ve film, neyse ki hikayenin gidişatını etkilemeyen harika sürprizlerle dolu.

Filmde başroldeki Reynolds ve Jackman'a Jennifer Garner, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams ve Karan Soni gibi isimler eşlik ediyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU