Deadpool 3: Wolverine'in sırrı açığa çıkıyor

25 yıl sonra ilk

Yönetmenliğini Shawn Levy'nin üstlendiği Deadpool & Wolverine, Türkiye'de ABD'den iki gün önce, 24 Temmuz Çarşamba vizyona girecek (Walt Disney Studios Motion Pictures)

Deadpool & Wolverine, Hugh Jackman'ın 2000 yapımı X-Men'de pençelerini ilk kez çıkarmasından neredeyse 25 yıl sonra Wolverine'in yeni bir yönünü gösteriyor.

Deadpool serisinin merakla beklenen son halkasıyla ilgili Londra'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Jackman şöyle dedi:

Karakterin farklı versiyonlarında ortaya koyduğum ve anlatmaya çalıştığım kısımları var ve bunun ne olduğunu size söyleyemem. Tırmalayıp durduğum bir şeydi ve bu yazarlar bunu başardı.

Yıllar sonra Wolverine karakterini tekrar canlandırmasına da değinen aktör, sözlerini şöyle sürdürdü:

Onu yeniden canlandırırken kendimi çok enerjik hissediyorum. Sanırım hayranlar Wolverine'in bambaşka bir yönünü görecek ve bu beni gerçekten çok heyecanlandırıyor. Yazarlar, tüm karakterleri çok cömertçe, inanılmaz detaylarla ve sevgiyle kaleme aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralyalı aktör, Wolverine'in Ryan Reynolds'ın canlandırdığı Wade Wilson'la bir araya geleceği filmi, kariyerinin en büyük deneyimlerinden biri diye nitelendiriyor.

Jackman, Şanghay'daki Marvel etkinliği sırasında da şunları söylemişti: 

Bu filmi yapmak, kariyerimin en büyük deneyimlerinden biriydi. Ve 25 yıldır Wolverine'i oynuyorum.

Yıllardır bu karakteri canlandırmasına rağmen Deadpool & Wolverine'in diğer deneyimlerin ötesine geçtiğini ifade eden 55 yaşındaki aktör, şöyle demişti:

Bu deneyim daha önce bu karakterle yaptığım her şeyi aştı, diğer birçok filmde, her şeyde... Çok sevdim. Ve bence bu ekranda da görünüyor. Sıcaklığı hissedebiliyorsunuz. Filmin bir sıcaklığı var, komik, alaycı ve aksiyon çılgınca. Ama bence dostluğu hissedebiliyorsunuz.


Independent Türkçe, GamesRadar, ComicBook.com

DAHA FAZLA HABER OKU