Will Smith, BET Ödülleri'nde yeni şarkısını söyleyecek

Film yıldızı, müziğe geri dönüyor

(AP)

Will Smith, 2024 BET Ödülleri'nde yeni şarkısını söyleyecek.

Fresh Prince of Bel Air'ın 55 yaşındaki yıldızı son filmi Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç'in (Bad Boys: Ride or Die) film müziklerinde yer alan Sean Paul işbirliği "Light 'Em Up"la kısa süre önce müziğe dönüş yapmıştı. Bu Smith'in neredeyse 5 yıldır yayımladığı ilk parçaydı.

Smith, 30 Haziran Pazar günü Los Angeles'ta, Ice Spice, Ms. Lauryn Hill, Tyla ve Victoria Monét'nin de performans sergileyeceği yıldızlarla dolu bir törende en yeni parçasını seslendirecek.

BET Özel Programlar, Müzik Programlama ve Müzik Stratejisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Connie Orlando, "Rapçi olarak başladığı The Fresh Prince'ten Bad Boys'dan biri olarak gişe kralı haline gelişine kadar Will Smith gerçekten küresel bir ikon ve onu BET Ödülleri sahnesinde tekrar ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi.

Will'in kültür için kaçırılmaması gereken bir başka belirleyici geceye katkıda bulunmasını dört gözle bekliyoruz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Smith nisanda Coachella'da sürpriz bir performans sergileyerek Kolombiyalı şarkıcı J. Balvin'e setinde eşlik etmişti.

Bu kameo Balvin'in dev bir uzaylı kafası ve maket bir UFO içeren dünya dışı temalı setiyle uyumluydu.

Siyah Giyen Adamlar'daki (Men in Black) karakterinin kendine özgü siyah takım elbisesini ve güneş gözlüklerini takan Smith, yükselen bir platformdan sahneye çıkıp "Coachella!" diye bağırmıştı.

Ardından uzaylı kostümlü ve siyah takım elbiseli dansçılar arkasında performans sergilerken rap parçasını seslendirmişti.

Bir rapçi olarak Smith daha önce 4 Grammy ödülü kazanmıştı: 1989'da "Parents Just Don't Understand"le En İyi Rap Performansı, 1992'de "Summertime"la En İyi İkili ya da Grup Rap Performansı, 1998'de "Men in Black" ve 1999'da "Gettin' Jiggy wit It"le En İyi Solo Rap Performansı.

Smith'in BET performansı hakkında daha fazla ayrıntı paylaşılmadı. Ancak Taraji P. Henson'ın sunuculuğunu yapacağı törende "Yeah!" parçasıyla tanınan müzisyen Usher'a Yaşam Boyu Başarı ödülü verilecek.

Drake, BET Ödülleri adaylıklarında başı çekiyor ve 7 ödüle aday. Nicki Minaj 6 adaylıkla onu yakından takip ederken J. Cole, Sexyy Red, SZA, Victoria Monét ve Beyoncé'nin her biri 5 adaylığa sahip.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU