John Cena'nın OnlyFans hesabı açmasının nedeni anlaşıldı

Eski WWE güreşçisi abonelik ücreti ödeyenlere "ateşli" içerik sattığı bir hesap açmış gibi göründü

(Reuters)

John Cena yetişkinlere yönelik içeriklerin olduğu abonelik sitesi OnlyFans'e katıldığını bu hafta duyurduğunda hayranlarını şoke etse de durum göründüğü gibi değil.

46 yaşındaki eski WWE güreşçisi, sitede özel içerik satan çeşitli ünlülerin arasına katılmış gibi görünerek şu paylaşımı yaptı:

Beni daha önce hiç böyle görmediniz. Biyografideki bağlantıdan abone olabilirsiniz. @onlyfans.

Iggy Azalea, Tana Mongeau ve Tyga gibi ünlülerin hepsi, ücret ödeyen aboneleri için sitede içerik paylaşıyor.

Cena'nın bu siteye yönelmesi karşısında ilk başta bazı hayranların kafası karıştı. Bir X/Twitter kullanıcısı "Hacklendi mi?" diye yazarken bir diğeri de "Cena hayııııır!" diye ekledi.

Öte yandan Cena'nın paylaştığı bağlantı ücretsiz bir OnlyFans sayfasına gidiyor ve profil resminde güreşçinin yüzü yer alsa da Ricky Stanicky adı kullanılıyor.

Biyografi kısmında şöyle yazıyor:

Ricky Stanicky adına doğrulanmış OnlyFans hesabına ulaştınız; meşhur taklitçi, hayırsever, yatırım bankacısı, sosyete, kanseri yenmiş bir metot oyuncusu. ATEŞLİ resim ve videoları görmek için abone olun.

Hayranlar bu hesabın, Cena'nın filme adını veren karakteri canlandırdığı ve yakında gösterime girecek komedi filmi Ricky Stanicky'deki rolünü tanıtma amacıyla açılmış bir pazarlama numarası olduğunu çabucak anladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zac Efron'un da rol aldığı film, kendilerini beladan kurtarması için Ricky Stanicky adında hayali bir arkadaş yaratan üç çocukluk arkadaşını konu alıyor. Onlarca yıl sonra yetişkin üçlü var olmayan Ricky'yi toy davranışlarının uygun bir mazereti gibi kullanmayı sürdürüyor ve yalanlarını örtbas edecek bir "arkadaş" gibi davranması için zorluk çeken bir aktör olan Rod'u (Cena tarafından canlandırılıyor) kiralamaya karar veriyor.
 

John Cena
John Cena'nın OnlyFans hesabı "ateşli" resim ve videolar' vaat ediyor (OnlyFans​)​​​​​​


Hesapta Cena'nın, aboneleri cezbetmek için fotoğrafları cinsel ima taşıyan yazılarla paylaşarak pazarlama numarasını sürdürdüğü anlaşılıyor.

Bir fotoğrafın açıklama kısmında "Buna bir kez daha çakmak isteyen var mı?" yazıyor. Başka birinde de "Ne kadar derine gidebilir?" diyor.

Cena son zamanlarda gişe canavarı birçok filmde rol alırken bunların arasında Henry Cavill'le birlikte oynadığı ve yakında gösterime girecek Argylle: Gizli Casus'un (Argylle) yanı sıra Ken bebeğinin bir varyasyonunu canlandırdığı ve geçen yıl gişeleri kasıp kavuran Barbie de var.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda Cena, Barbie'de Deniz Adamı Ken rolünü nasıl aldığını açıklarken bunu "mutlu bir tesadüf" diye tanımlamıştı.

Profesyonel güreşçi, şans eseri Margot Robbie'yle karşılaşmasının bu rolü oynamasına nasıl yol açtığını anlatmıştı.

Good Morning Britain'da konuşan Cena "Tamamen mutlu bir tesadüf eseri, Londra'daki çekimler sırasında karşılaştık. İkimiz de bir restorandaydık ve o 'Neden Barbie'de yoksun?' diye sordu, ben de 'Denedim ama siz beni kabul etmediniz' dedim" demişti.

Masadaki karar alıcılara döndü ve onlara başıyla işaret etti ve ertesi gün bir telefon aldım.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU