Succession'ın yıldızı Sarah Snook, "ufacık bir kek parçası" yediği için azarlandığını anlattı

36 yaşındaki Snook, Succession'la küresel üne kavuşmadan önceki kariyerinin ilk günlerini anlattı

(HBO)

Succession'ın yıldızı Sarah Snook, oyunculuk kariyerinin ilk günlerinde kadınlara dayatılan ve gerçekçi olmayan güzellik standartlarının ağırlığını hissettiğini itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

36 yaşındaki Snook, 4 muhteşem sezonun ardından geçen yıl sona eren hit HBO dizisinde medya devi Logan Roy'un kızı Shiv Roy rolündeki performansıyla tanınıyor.

Snook, Roy'ların hırslı ve acımasız kardeşi rolüyle kısa süre önce Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Altın Küre kazandı ve dizi Avustralyalı aktrisi dünya çapında bir şöhrete doğru roketledi.

Snook yeni bir röportajda yeni başladığı dönemde karşılaştığı baskıları hatırlayarak sektördeki yolculuğunu anlattı.

The Sunday Times'a, küçükken "kimse beni çekici bulmadı" diye itiraf eden Snook, 2010 yapımı Sisters of War'da savaş esiri rolünü kaptığı 20'li yaşlarının başına kadar öz saygısını dış görünüşüyle ilişkilendirmemeyi öğrendiğini söyledi.

Ödüllü oyuncu, "Ve gerçekçi olmak gerekirse rol için epey kilo vermem gerekiyordu. Sonra bir adamın 'Ne ara bu kadar seksileştin?' dediğini hatırlıyorum." dedi.

Snook, iltifat niyetiyle söylenen bu sözün oyuncuyu "başka bir insanın gözünde bir nesne olarak ancak onun takdir edebileceği bir şekle sahip olduğumda değerli olabileceğim" diye düşünmeye ittiğini ve bu durumun "çok b*ktan" olduğunu ekledi.

Ayrıca başka bir filmde, cast ajansının kendisine dişlerini beyazlatmak ve "kilo verip rolüne uygun görünebilmesi için" kişisel bir antrenöre yazdırmak da dahil görünüşünde değiştirmeleri gereken tüm yolları anlatmasının ardından yaşadığı deneyimi de detaylıca anlattı.

Yıldız oyuncu, "Ve sonra bir gün ufacık bir parça çikolatalı kek yedim" diye devam etti ve bir yapımcının onu oyuncuların ve ekibin önünde azarladığını söyledi.

Snook, bu sırada bir kostüm tasarımcısının onun adına kızdığını ve pastayı yemeye devam etmesini söylediğini ekledi. 

Ve tüm bunlar olurken ben içten içe ölüyordum.

Snook halen eşi Dave Lawson ve yeni doğan kızlarıyla birlikte Londra'da, tek kişilik gösterisi Dorian Gray'in Portresi'ni West End Tiyatrosu'na getirmeye hazırlanıyor.

Oscar Wilde'ın kibir, narsisizm ve güzelliğin yozlaştırıcı etkisi hakkındaki klasik hikayesinin bu teatral yeniden canlandırmasında 26 rolün tamamını Snook oynayacak.

Oyun 6 Şubat'ta başlayacak ve 14 hafta boyunca Londra Haymarket'teki Theatre Royal'de sahnelenecek.

Snook, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarının Succession'ın sona erişinin yasını tutmasını geçen yıl Instagram'da paylaştığı içten bir paylaşımla değerlendirmişti.

Snook şunları yazmıştı:

Bu çılgın maceraya katılma şansına sahip olmak kariyerimin en önemli anlarından biri ve bundan daha iyisinin gerçekleşmesi hiç şüphesiz çok zor. Sezon boyunca herkesin sıkı çalışmasıyla çok gurur ve onur duyuyorum: hepimiz birbirimiz için çıtayı yüksekte tuttuk sonra onu aştık ve her alanda mükemmelleştik.

Ünlü oyuncu, dizinin bir parçası olmanın her anını şefkatle anımsayacağını ama en nihayetinde en çok özleyeceği şeyin dizinin ekibi olduğunu da sözlerine ekledi.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU