Geçen yılın en beğenilenlerindendi: Devam filminden haber var

Popüler korku filminin devamı 2025'te gösterime girecek

M3GAN, 12 milyon dolarlık bütçesine karşılık toplamda 181 milyon dolar kazanmayı başarmıştı (Universal Pictures)

Geçen yılın en beğenilen korku filmleri arasında başı çeken M3GAN'dan heyecanlandıran bir haber geldi.

Korku filminin geliştirilmekte olduğu, 17 Ocak 2025'te gösterime gireceği ve ilk yapımdaki yıldızın projede yer aldığı doğrulandı.

"Sabırsızlanıyorum"

İlk filmin senaristi Akela Cooper, M3GAN 2.0'ı da yazmak üzere geri dönecek ancak yönetmen koltuğunda kimin oturacağı şimdilik belli değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

M3GAN, oyuncak şirketinde çalışan bir robotik mühendisinin, yakın zamanda ailesini kaybetmiş 8 yaşındaki yeğeni Cady'ye bir robot tasarlamasını konu alıyordu.

Korku, gerilim ve bilimkurgu türlerini harmanlayan filmin yıldızlarından Violet McGraw, M3GAN 2.0 için Cady rolünü yeniden canlandırmak üzere geri döneceğini açıkladı.

Çocuk yıldız, devam filmi için geri dönmekten heyecan duyduğunu ifade etti ancak hikayenin nereye gideceğini bilmediğini de belirtti.
 


"Evet, geri dönüyorum!" diyen 12 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bunu çekeceğim için çok heyecanlıyım... Neler olacağını öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Tüm oyuncuları ve ekibi dört gözle bekliyorum. Bir başka harika deneyim!

M3GAN'ın sonunda, Gemma ve Cady katil bebeği yok etmiş gibi görünüyordu. Ancak filmin son anları, bebeğin evdeki cihazlardan birini ele geçirmiş olarak bir yerlerde hâlâ hayatta olabileceğini gösteriyordu.

Yapay zekayı merkeze alacak

McGraw'ın dönüşü, ilk filmde Gemma'yı canlandıran Allison Williams'ın yanı sıra Amie Donald ve Jenna Davis'in de geri dönebileceğini gösteriyor.

İlk filme imza atan Gerard Johnstone'un da yönetmen olarak geri dönmesi için görüşmeler sürüyor. 

Yapımcı James Wan, daha önce filmin yapay zekayla ilgili olacağını ve muhtemelen ilk filmde keşfedilen teknolojiye bağımlılıkla ilgili fikirleri genişleteceğini söylemişti. 

Vizyon tarihi yaklaştıkça daha fazla detayının ortaya çıkacağı korku filmi, türün meraklıları arasında şimdiden heyecanla bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, DiscussingFilm, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU