Hugh Jackman'ın Deadpool 3 hazırlığı: Wolverine için forma giriyor

6 yıl sonra yeniden Wolverine olmak için sıkı çalışıyor

Jackman'ın Wolverine olarak beyazperdeye döneceği Deadpool 3'ün yönetmenliğini Shawn Levy üstleniyor (20thCentFox)

Deadpool 3 ekibi oyuncuların grevinin sona ermesinin ardından çekimlere geri dönmeye hazırlanırken Hugh Jackman, Wolverine rolüne hazırlanırken yaptığı antrenmanı gösteren bir video paylaştı.

2017'den sonra ilk kez

Üçüncü Deadpool filmi, Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olacak filmlerin ilki olacak. Jackman'ın canlandırdığı Wolverine'in, 2017 yapımı Logan'dan bu yana ilk kez geri dönecek olması büyük heyecan yaratıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin çekimleri bu yılın başlarında başladı ancak Deadpool 3 oyuncuları sendikalarla birlikte greve gidince temmuzda prodüksiyona ara verildi. Şimdiyse çekimlere kaldığı yerden devam edilmesi bekleniyor.

55 yaşındaki Jackman, Deadpool 3'ün prodüksiyonunun yeniden başlaması öncesinde Instagram'da ağırlık kaldırırken çekilmiş bir videosunu paylaştı. 

Filmin şu anda 26 Temmuz 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. Bu, daha önce belirlenen vizyon tarihi Mayıs 2024'e göre küçük bir gecikme yaşanacağı anlamına geliyor. 

Avustralyalı oyuncunun egzersiz videosunun başlığında "Hadi gidelim!" anlamına gelen ve aktörün coşkusunu gösteren LFG kısaltması yer alıyor. 


Paylaşımda ayrıca filmin çekimleri başlamadan önce kullandığı ve "yeniden Wolverine olmak" anlamına gelen "#becomingwolverineagain(again)" etiketi yer alıyor. 

Aldığı kaloriyi 6 binden 8 bine çıkardı

Aktör, Deadpool 3'ün çekimleri başlamadan önce aynı etiketle role dönüş sürecini gösteren fotoğraf ve videolar paylaşmıştı.

Jackman, Wolverine olmak için nasıl çalıştığından daha önce de bahsetmişti. Ocakta Stephen Colbert'ın sunduğu The Late Show'a katılan Jackman, besinlerinin günde 6 bin kaloriye kadar çıktığını ve bunun da üç kez pantolonunu yırtmasına neden olduğunu itiraf etmişti.

Jackman, iki ay sonra kalori alımını günde 8 bine çıkardığını açıklamıştı.

Dwayne Johnson da 2021'de Delish'e yaptığı açıklamada kas kütlesini korumak için günde yaklaşık 6 ila 8 bin kalori aldığını söylemişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, People

DAHA FAZLA HABER OKU