"Loki, Deadpool 3'te olacak mı?" sorusuna Hiddleston'dan kafa karıştıran yanıt

Ryan Reynolds'ın başrolde olduğu devam filmine, Marvel'dan Wolverine ve Elektra da katılmıştı

Shawn Levy'nin yönettiği Deadpool 3'ün gösterim tarihi 3 Mayıs 2024'ten 26 Temmuz 2024'e ertelendi (Marvel)

Ünlü oyuncu Tom Hiddleston, konuk olduğu televizyon programında Loki'nin Deadpool 3'te yer alabileceğine dair söylentilerin doğru olup olmadığına değindi.

Hiddleston'ın Loki rolüyle Marvel Sinematik Evreni'ndeki geleceği, Loki'nin çok konuşulan ikinci sezon finalinin ardından belirsizliğini koruyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Loki'nin zaman kaydırma yeteneği ve çoklu evrenle olan yakın bağlantısı, 42 yaşındaki aktörün Deadpool 3'le beyazperdeye hızlı bir şekilde dönmesinin mümkün olduğu anlamına geliyor.  

Sohbet programı The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'a katılan Hiddleston, Loki'nin Deadpool 3'te yer alacağına dair söylentilere değindi.

Hiddleston, üçüncü Deadpool filminin yapım aşamasına girdiğinin farkında olduğunu ve söylentiye verebileceği "tüm cevapları" düşündüğünü doğruladı. Ancak sonunda soruyu yanıtlamadı ve konuyu Ryan Reynolds'ın futbol takımına çevirdi. 

Yani, Deadpool 3'ü yaptıklarını biliyorum. Bu çok güzel bir soru. Buna verebileceğim tüm cevapları düşünüyorum. Ryan Reynolds'ın Britanya'da bir futbol takımı olduğunu biliyorum. Bir futbol takımı.

Wolverine ve Elektra, Deadpool 3'te

Deadpool 3'ün konusu henüz bilinmemekle birlikte, çok evrenli bir film olması bekleniyor. Bu da hayranların, Loki'nin Deadpool 3'te yer alacağına dair teoriler ortaya atmasını mantıklı hale getiriyor.

Daha önce Wolverine rolündeki Hugh Jackson'ın yanı sıra Jennifer Garner'ın da Deadpool 3'te rol alacağı ve yaklaşık 20 yıl sonra ilk kez Marvel Comics'in suikastçı anti-kahramanı Elektra'yı canlandıracağı duyurulmuştu.

Göz yaşartan sezon finali

Öte yandan Disney+'ta yayımlanan Marvel dizisi Loki, 9 Kasım'da dizideki her şeyi başladığı noktaya döndüren karmaşık bir finalle ikinci sezonunu tamamlamıştı. 

Dizinin finalinde gözyaşlarını tutamayan hayranlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda "akıllara durgunluk veren" ve "gelmiş geçmiş en destansı şey" ifadelerini de kullanmıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Movieweb

DAHA FAZLA HABER OKU