Meg Ryan'ın orgazm taklidi yaptığı sahne çocuklarına "benzersiz bir utanç" yaşatmış

Oyuncu 1989 yapımı popüler romantik komedide Billy Crystal'la birlikte rol aldığı sahnede orgazm taklidi yapmıştı

Billy Crystal ve Meg Ryan'ın başrolleri paylaştığı filmi Nora Ephron yazmış, Rob Reiner yönetmişti (Columbia Pictures)

Inga Parkel & Ellie Harrison

Meg Ryan, Harry ile Sally Tanışınca'nın (When Harry Met Sally) en unutulmaz ama bir o kadar da "utanç verici" sahnelerinden birine çocuklarının verdiği tepkiden bahsetti.

Romantik komedilerin yıldızı, 1989 yapımı popüler filmde Billy Crystal'la birlikte rol almıştı. Filmin meşhur sahnelerinden birinde, Ryan ve Crystal'ın karakterleri Sally ve Harry, New York'un ünlü şarküteri/restoranı Katz's Delicatessen'de yemek yiyor.

İkili, Harry'nin bir kadının gerçek ya da sahte orgazmı arasındaki farkı gerçekten çözüp çözemeyeceği üzerine tartışırken, Sally haklı olduğunu kanıtlamak için beklenmedik bir şekilde yüksek sesle orgazm taklidi yapmaya başlıyor. Bu performans, diğer bir müşterinin "Ben de onun yediğinden alacağım" demesine sebep oluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu hafta Interview Magazine için komedi efsanesi Carol Burnett'le söyleşi yapan Ryan, 31 yaşındaki aktör oğlu Jack Quaid'le unutulmaz restoran sahnesi hakkında yakın zamanda yaptığı bir telefon görüşmesini anlattı.

Ryan, "Çok komik, oğlum bu sabah beni aradı ve New York'ta Katz's Deli'nin tam karşısındaki bir otelde kalıyormuş" dedi.

Mesajınız Var'ın (You've Got Mail) yıldızı gülerek, "Kızım buradaydı, herkes hoparlördeydi ve 'Anne, bu benzersiz bir utanç' diyorlardı" dedi.

Ryan sözlerine şöyle devam etti: 

Oğlum 'Biliyor musun, o restorana gittiğinizde, o sahneyi çektiğiniz masayı gösteren bir ok var' dedi.

Jack, Ryan'ın eski eşi Dennis Quad'le birlikteliğinden. Ryan 2006'da, bekar bir anne olarak, 19 yaşındaki kızı Daisy'yi evlat edinmişti.

Ryan, yönetmenliğini de yaptığı 2015 yapımı drama Ithaca'dan bu yana bir filmde rol almadı.

Ancak oyuncu, What Happens Later'da David Duchovny'yle birlikte geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Film, Ryan ve oyun yazarı Kirk Lynn'le birlikte senaryoyu yazan Steven Dietz'in Shooting Star adlı oyununa dayanıyor.

Başrol oyuncuları, kar fırtınası sırasında bir havalimanında mahsur kaldıklarında yeniden bir araya gelen eski sevgilileri canlandırıyor.

Filmin resmi sinopsisi şöyle: 

İki eski sevgili, Bill (Duchovny) ve Willa (Ryan) bir gece yerel bir havalimanında kar sebebiyle mahsur kalır.

Süresiz olarak gecikmiş, batıl inançlı Willa ve felaket tellalı Bill, kendilerini onlarca yıl önce olduğu gibi birbirlerine hem ilgi duyarken hem de birbirlerinden rahatsız olurken bulurlar. Ancak ortak geçmişlerinin sırrını çözdükçe ve hayatlarını bir zamanlar paylaştıkları hayallerle karşılaştırdıkça, yeniden bir araya gelmelerinin sadece bir tesadüf mü yoksa daha büyülü bir şey mi olduğunu merak etmeye başlarlar.

What Happens Later, 13 Ekim'de ABD sinemalarında gösterime girecek. Filmin Türkiye'deki gösterim tarihi henüz açıklanmadı.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU