Seth Green: Bill Murray 9 yaşındayken beni baş aşağı sallandırıp çöpe attı

"Çöpler çöp kutusuna!"

72 yaşındaki Bill Murray'in sette taciz ettiği kadın çalışanla anlaşmak için 100 bin dolar (yaklaşık 1,8 milyon TL) teklif ettiği ortaya çıktı (AP / Reuters)

Dünyaca ünlü oyuncu Bill Murray'e yöneltilen cinsel istismar ve sette uygunsuz davranış iddialarına bir yenisi eklendi.

Oyuncu Seth Green, henüz 9 yaşındayken Saturday Night Live (SNL) kulisinde Murray'in fiziksel saldırısına uğradığını öne sürdü.

Yetişkin animasyonu Family Guy'da Chris Griffin'i seslendirmesiyle tanınan Green, bir YouTube programına konuk oldu ve SNL'in "Çocuklar Noel tatili hakkında ne düşünüyor" temalı bölümünde yer aldığında Murray'le yaşadığı olayı anlattı:

Bir kanepenin koluna oturmuştum. Onun yerine oturmamı büyük bir olay haline getirdi. 'Çok saçma, kolunda oturuyorum. Kanepede çok fazla yer var' gibi bir şeyler dedim. 'O benim koltuğum' diye cevap verdi.

Green, annesinin kendisini o koltuktan kaldırmaya çalıştığını ama kalkmayınca Murray'in sert tepkisiyle karşılaştığını belirtti.

Murray'in kendisini ayak bileklerinden tutup baş aşağı salladığını öne süren Green şöyle devam etti:

Beni çöp kutusunun üstünde sallandırdı ve 'Çöpler çöp kutusuna' dedi. Çığlık atıyordum, kollarımı savuruyordum. Sonra beni çöpe attı, çöp kutusu devrildi. Dehşete düşmüştüm. Kaçtım, soyunma odasında bir masanın altına saklandım ve ağladım.

Ne olmuştu?

Nisanda Aziz Ansari'nin ilk uzun metraj filmi olacak Being Mortal'ın çekimleri Murray'in "uygunsuz davranışları" yüzünden durdurulmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Murray konu hakkında "Komik olduğunu düşündüğüm bir şey yaptım ama öyle anlaşılmadı" açıklamasını yapmıştı.

Geçen günlerde bu "uygunsuz davranışın" Murray'in sette çalışan bir kadını zorla öpmeye çalışması olduğu ortaya çıktıktan sonra ünlü oyuncu hakkında peşisıra yeni iddialar ortaya atıldı.

İlk olarak, 1990'da vizyona giren Soygun'da (Quick Change) Murray'le başrolleri paylaşan Geena Davis, çekimlerde istemediği halde ünlü oyuncunun bir masaj aletini üstünde denemek için ısrar ettiğini söyledi.

Eski SNL ekibinden Rob Schneider da bu hafta katıldığı bir radyo programında, hayranlarına karşı çok iyi olan Murray'in settekilere korkunç davrandığını anlattı. Schneider ünlü oyuncu hakkında "Bizden resmen nefret ediyordu" dedi.

 

Independent Türkçe, IndieWire, DailyBeast

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU