Bryce Dallas Howard: Jurassic World için doğal bedenimi kullanmamam istendi

41 yaşındaki Howard, aksiyon serisinde Chris Pratt'le birlikte başrol oynadı

Bryce Dallas Howard, Jurassic World filmleri için kilo vermesi istendiğini öne sürdü.

Howard, bu yılın başlarında Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World Dominion) adlı son filmle biten seride, Chris Pratt'in karşısında Claire Dearing karakterini canlandırdı. Sert eleştiriler alan filmde Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum gibi orijinal yapımın yıldızları geri döndü.

Aksiyon filmindeki rolü hakkında Metro.co.uk'ye konuşan Howard, kilosunun ismi açıklanmayan yöneticiler için bir tartışma konusu haline geldiğini söyledi.

Howard, "Bu üçüncü filmde [Jurassic World: Hakimiyet] neye izin verildi, bunu nasıl söyleyebilirim? Nasıl söylesem? Nasıl söylesem? Sinemada doğal bedenimi kullanmamam istendi" dedi.

41 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti:

Üçüncü filmde, aslında çok fazla kadın oyuncu kadrosu olduğu için, beni korumak Colin'in [Trevorrow, yönetmen] çok sert hissettiği bir şeydi çünkü mevzu tekrar gündeme geldi: "Bryce'dan kilo vermesini istemeliyiz"

Colin, "Bu gezegende bir sürü farklı kadın var ve filmimizde de aynı şekilde" dedi ve diyet yapsaydım mümkün olmayacak bir sürü tehlikeli sahnede oynadım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2011'de Duyguların Rengi'nde de (Help) yer alan aktör, aksiyon sahnelerinde oynayabildiği için "gerçekten çok heyecanlı" olduğunu da sözlerine ekledi.

Jurassic World: Hakimiyet eleştirmenler ve hayranlardan çoğunlukla olumsuz eleştiriler aldı. The Independent'ın iki yıldızlı film eleştirisini buradan okuyabilirsiniz.

The Independent'ın film eleştirmeni Clarisse Loughrey, "Jurassic World: Hakimiyet, hiçbir zaman ne yaptığını bilmeyen bir üçlemenin son ürünü" diye yazdı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU