Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese bir filmde daha birlikte çalışacak

Hollywood'un ünlü ikilisi, birlikte çekecekleri 7. filme hazırlanıyor

DiCaprio ve Scorsese ilk kez 2002'de New York Çeteleri'nde birlikte çalıştı (AFP)

Killers of the Flower Moon'un gösterime girmesi beklenirken ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ve yönetmen Martin Scorsese'nin bundan sonra bir filmde daha birlikte çalışacağı duyuruldu.

Variety'nin aktardığına göre Apple, New Yorker yazarı David Grann'in kitabından uyarlanan Killers of the Flower Moon'un ardından aynı yazarın Nisan 2023'te çıkması planlanan kitabı The Wager'ın da haklarını aldı.

1700'lerdeki aynı isimli bir Britanya donanma gemisini konu alan The Wager'ı Scorsese yönetecek, başrolde de yine DiCaprio oynayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Apple, bu yılın sonbaharında gösterime girmesi beklenen Killers of the Flower Moon'un vizyon tarihinin 2023'e ertelendiğini belirtti. Filmin prömiyerini Cannes Film Festivalinde yapması planlanıyor.

Film, oyuncu-yönetmen ikilisinin 2013'teki Para Avcısı'ndan (The Wolf of Wall Street) bu yana ilk işbirliği olacak.

Killers of the Flower Moon'un kadrosunda DiCaprio'nun yanında Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone gibi oyuncular da bulunuyor.

1920'lerde geçen film Osage cinayetleri ve FBI'ın doğuşu gibi konuları ele alıyor.

DiCaprio ve Scorsese ikilisi New York Çeteleri (Gangs of New York), Göklerin Hakimi (The Aviator), Köstebek (The Departed), Zindan Adası (Shutter Island) ve Para Avcısı gibi büyük yapımlarda birlikte çalışarak birçok Oscar adaylığı kazandı. 

 

Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU