How I Met Your Father izleyicilerinin hepsi aynı şeyden şikayetçi: "Dayanılmaz hale geldi"

İzleyiciler dizinin "dayanılmaz" bir kısmına hiç de düşkün değil

How I Met Your Father, New York'ta yaşayan arkadaş grubunun flört uygulamalarıyla imtihanını anlatıyor (Hulu)

How I Met Your Father'ı izleyen herkesin "dayanılmaz" bulduğu bir unsur var gibi görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

How I Met Your Mother'ın spin-off'u, oğluna babasıyla yaşadığı romantik ilişkinin hikayesini anlatan Sophie'ye (karakteri Hilary Duff oynuyor) odaklanıyor.

Orijinal dizinin pek çok hayranı spin-off'un "şaşırtıcı derecede iyi" olduğunu söylese bile birçok izleyici gülme efektinden bıktığını dile getirmişti.

Her şakadan sonra oynatılan ve seyircinin gülme sesini taklit eden gülme efektleri, onlarca yıl önce sitcom'larda yaygın şekilde kullanılıyordu ama günümüzde genelde modası geçmiş olarak görülüyor.

Şaşkına dönen izleyicilerden biri, "Yıl olmuş 2022, neden How I Met Your Father'da hâlâ gülme efektleri var?" tweetini attı.
 

 

 

 


Bir diğeriyse, "How I Met Your Father izliyorum ve henüz 30 saniye olmasına rağmen gülme efektleri dayanılmaz hale geldi bile" diye ekledi.

Üçüncüsü de şu şikayette bulundu:

How I Met Your Father'da keşke gülme efektleri olmasaydı, 2022'de gülme efektleri garip geliyor. Ne zaman gülmem gerektiğine dair haber verilmesini istemiyorum.

ABD'de 18 Ocak salı günü prömiyeri yapılan How I Met Your Father'ın ilk bölümünde hayatını kaybeden Bob Saget anılmıştı.

9 Ocak'ta 65 yaşında vefat eden Saget, HIMYM'nin 9 sezonunda da Ted Mosby'nin gelecekteki hali olarak hikayeyi anlatmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU