Aliye Uzun iddialara cevap verdi: Zindaşti hakkında ilk suç duyurusunda bulunan benim, hakkımda koruma kararı çıkarıldı

Hakkındaki iddialara cevap veren Aliye Uzun, "Ben Zindaşti ile iş yapıyorsam, onunla iş ilişkilerim varsa, ben neden gidip hakkında şikayetçi oluyorum? Hakkımda nasıl koruma kararı çıkartılıyor? Ben Zindaşti'ye kafa tutmuş biriyim" dedi

Fotoğraf: Youtube

Organize suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker'in son açıklamalarıyla ismi yeniden gündeme gelen Aliye Uzun, Youtube'da yayımladığı video ile kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi.

2020'de vefat eden Burhan Kuzu ile İranlı uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti tanıştıran Aliye Uzun, Sedat Peker'in iddialarına tepki gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Müdahil olarak tek bir davada yer aldığını söyleyen Uzun, bunun da kamu davasına dönüşen Zindaşti davası olduğunu belirtti.

Uzun, söz konusu davada müşteki olarak yer aldığını kaydederek, Zindaşti hakkında ilk şikayette bulunanın kendisi olduğunu ve bu nedenle hakkında koruma kararı verildiğini ifade etti. 

Uzun şöyle devam etti:

Ben Zindaşti ile iş yapıyorsam, onunla iş ilişkilerim varsa, ben neden gidip hakkında şikayetçi oluyorum? Hakkımda nasıl koruma kararı çıkartılıyor? Ben Zindaşti'ye kafa tutmuş biriyim. Sedat Peker'den mi korkacağım?

"Sedat Peker, eşinin benim dergimde haber olmasını istedi"

Aliye Uzun, 2017 yılında, sahibi olduğu Business Woman dergisinde, Sedat Peker'in eşi Özge Peker ile yapılan bir röportajın yayımlanmasıyla ilgili de şunları söyledi:

Ben Sedat Peker'i şahsen tanımam. Sedat Peker, eşi Özge Peker ile bir röportaj yapılarak dergimde yayımlanması için bana ulaştı.Önce 3 sayfa haber yapılmasını istedik. Ama onlar 8 sayfa olmasını ve derginin kapağında yer almasını istedi. Biz de kabul ettik.

Aliye Uzun'un yayımladığı videoda, masasının üstünde Türk Bayrağı ve AK Parti logolu bir bardağın da yer aldığı görüldü.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU