The Flash: "Keanu Reeves, Constantine karakterini canlandırmak için masaya oturdu"

Reeves yakın zamanda tüm dünyada büyük bir yankı uyandıran Cyberpunk 2077 oyununda canlandırdığı Johnny Silverhand karakteriyle hayranlarının karşısına çıktı

Reeves ayrıca Matrix 4'le de hayranlarının karşısına yeniden gelecek (IMDb)

Marvel’ın Örümcek-Adam 3’ü şu an tüm süper kahraman sevenlerin dikkatini üzerine çekmeyi başarsa da, DC’nin geride kalmaya hiç niyeti olmadığı anlaşılıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre stüdyoya yakın bir kaynak olan Daniel Richtman’ın aktardığına göre John Wick ve Matrix gibi serilerin yıldızı Keanu Reeves, John Constantine karakterini gelecek Flash filminde canlandırmak için masaya oturdu. 

Reeves ikonik karakteri 2005’te yayımlanan Constantine filminde canlandırmıştı. Her ne kadar film çizgi romanlarla gevşek bir bağ kurması nedeniyle eleştirilse de Constatine karakteri Keanu Reeves hayranları açısından hayli önemli. 

Reeves’ın meşhur karakteri küçük rolün yanı sıra yeni bir devam filmiyle tekrarlayacağı da kısa süre önce gündeme gelen iddialar arasında yer alıyor. 

Orijinal filmde Lucifer’ı canlandıran Peter Stormare’nin, daha önce Instagram hesabından yaptığı paylaşım Constantine 2’nin çalışmalarının başladığına işaret eder gibi görünüyordu.

Kendisinin Lucifer olarak göründüğü fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, "Devam filmi hazırlık aşamasında" ifadesini kullanmıştı. 

Ancak eğer iddia doğruysa karakterin Flash filminde görünmesine de muhtemelen hiçbir hayran hayır demeyecektir. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU