Ünlü oyuncu, 2006 yapımı gişe canavarından sonra "iş bulamamış"

"İstemediğim rolleri aldım"

Şeytan Marka Giyer'in devamı üzerinde çalışmalar sürüyor ancak Stanley Tucci'nin (sağda) filmdeki rolünü tekrar canlandırıp canlandırmayacağı henüz açıklanmadı (20th Century Studios)

Stanley Tucci, Şeytan Marka Giyer'in (The Devil Wears Prada) ardından kariyerinde yaşadığı zorlukları açık yüreklilikle dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Anne Hathaway, Meryl Streep ve Emily Blunt'ın başrollerini paylaştığı 2006 yapımı filmde Nigel karakterini canlandıran aktör, Vanity Fair'a verdiği röportajda gişede başarı elde eden ve iki Oscar kazanan filmin ardından başka iş bulmakta zorlandığını söyledi.

Tucci, "Şeytan Marka Giyer'den sonra iş bulamadım ve bunu tam olarak anlamadım ama durum böyleydi" diyerek ekledi:

Ben de gittim ve özellikle istemediğim rolleri aldım ama neticede aldım.

"Paraya ihtiyacım vardı"

Edward Berger imzalı yeni gerilim Konsey'de (Conclave) Ralph Fiennes ve John Lithgow'la birlikte rol alan Amerikalı aktör, geçmişte hangi projelerde istemeden rol aldığını belirtmezken, oyunculuk kariyerinin "her zaman bu dalgalanmalardan geçtiğini ve bazen bunun sadece işle ilgili olduğunu" söyledi: 

Bazen de kişisel nedenlerden dolayı çalışamıyorsunuz.

63 yaşındaki Tucci, "6 yıl önce hastalandım, bu bir süreliğine işleri sekteye uğrattı ama sonra yavaş yavaş geri dönüyorsunuz" diye açıkladı. 

Sözlerine "Bir şeyler yapmaya başlamak zorundaydım" diye devam eden ünlü oyuncu şöyle dedi: 

Çalışmam gerekiyordu çünkü paraya ihtiyacım vardı. Muhtemelen çok erken çalışmaya başladım. Tedavilerden sonra bunu yapacak enerjim yoktu ama yapmak zorundaydınız ve sonunda tekrar yükseliyorsunuz.

Tucci, David Frankel'in yönettiği Şeytan Marka Giyer'in yanı sıra kendisine En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandıran Cennetimden Bakarken (The Lovely Bones), Julie & Julia, Spotlight, Patient Zero ve Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisinin de aralarında bulunduğu onlarca projede rol aldı.

Şeytan Marka Giyer, Lauren Weisberger'ın genç bir kadının bir moda dergisinde yaşadığı kabus gibi deneyimi konu alan 2003 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştı. Weisberger, geçmişte Vogue'un Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour'un kişisel asistanı olarak çalışmıştı. 


Independent Türkçe, Vanity Fair, Hollywood ReporterIndieWire

DAHA FAZLA HABER OKU