Netflix, 88 ülkede en popülerler arasına giren dizinin fişini çekti

İki sezonun ardından iptal edildi

The Recruit'in başrolünde çaylak avukat Owen Hendricks'i canlandıran 28 yaşındaki Noah Centineo; Black Adam, Rüya Senaryo (Dream Scenario) ve popüler Netflix dizisi XO, Kitty'de de rol aldı (Netflix)

Netflix, The Recruit dizisinin üçüncü sezonunun olmayacağını duyurdu. Noah Centineo'nun başrolünde yer aldığı casusluk dizisi, iki sezonun ardından iptal edildi.

The Recruit, CIA avukatı Owen Hendricks'in, bir ajanın teşkilatla bağlantısını ifşa etmeye çalışmasıyla kendini dünya çapında tehlikeli olayların içinde bulmasını konu alıyordu.

"İzleyen herkese teşekkürler"

Dizide Lester Kitchens karakterini canlandıran Colton Dunn, iptali Threads üzerinden "üzücü" diye değerlendirdi. 47  yaşındaki Dunn, "The Recruit iptal edildi dostlar, gerçekten üzücü" diye yazarak ekledi: 

Instagram'da bazı fotoğraflar ve güzel anılar paylaşacağım ama önce buradan duyun istedim. İzleyen herkese teşekkürler. Şu an MÜSAİTİM! Televizyon diziniz için beni işe alın!

Bu yılın başlarında yayına giren ikinci sezonda, Hendricks kendini bir anda yeniden aksiyonun içinde bulmuş, bu kez olayların merkezi Güney Kore'nin başkenti Seul olmuştu. Dunn'ın yanı sıra dizinin kadrosunda Aarti Mann, Vondie Curtis-Hall, Fivel Stewart, Angel Parker, Kaylah Zander ve Teo Yoo gibi isimler de yer alıyordu.

"Sezon çok hızlı ilerliyor, aksiyon dolu"

Geçen ay Centineo, ikinci sezon çekimleri hakkında Hollywood Reporter'a konuşmuş ve "Oyuncu ekibiyle yeniden bir araya gelmek harikaydı" demişti: 

Gerçekten inanılmaz insanlar. Birbirimizi seviyoruz, dışarıda da sık sık görüşüyoruz. Bu da ikinci sezona farklı bir enerji kattı.

Oyuncu, "Sezon çok hızlı ilerliyor, aksiyon dolu" diye eklemişti. 

Teo  diziye dahil olup her şeyi bir üst seviyeye taşıdı. Çekimler harika geçti ve Kore gerçekten büyüleyici bir yer. Şehre has renkler, enerji ve canlılık ikinci sezonda kendini çok belli ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi, ikinci sezonunun yayımlanmasının ardından Netflix'in en popüler 10 yapımı arasına girmeyi başarmıştı. Bu nedenle iptal kararının kesin nedeni bilinmiyor. 

Netflix'in yeni bölümleri onaylama kararları genellikle yaratıcı vizyon, hedef kitleyi tatmin etme düzeyi ve ekonomik faktörler gibi birçok unsura dayanıyor. İkinci sezonun, ilki gibi 8 bölüm yerine sadece 6 bölümden oluşması da dikkat çekmişti.

Dizinin yaratıcısı Alexi Hawley, ocak ayında Deadline'a verdiği röportajda üçüncü sezon için umutlu olduğunu belirtmişti:

Netflix'in resmi kararını bekliyoruz. Netflix'in diziye ve Noah'ya karşı olumlu bir yaklaşımı olduğunu düşünüyorum. Noah'yı adeta kendi yetiştirdiği bir yıldız gibi görüyorlar ki bu da doğru. Bu yüzden, bu şehirde bu dönemde hissedebileceğim en olumlu hisleri taşıyorum.

16 Aralık'ta izleyiciyle buluşan The Recruit, İngilizce Netflix dizileri arasında 5 hafta boyunca en popüler 10 yapım listesinde kalmış ve 88 ülkede en popüler diziler arasına girmişti.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Deadline

Derleyen: Nazlı Erdol

DAHA FAZLA HABER OKU