2006 yapımı ikonik filmin devamı geliyor

Hem gişede başarılı olmuş hem de ödülleri silip süpürmüştü

David Frankel yönetmenliğindeki filmin çekimlerinin ilk gününde Meryl Streep, Anne Hathaway'e "Birlikte çalışacağımız için çok mutluyum" dedikten sonra "Bu sana söyleyeceğim son güzel şey" diye devam etti. Öyle de oldu (20th Century Studios)

Kemerlerinizi bağlayın. Miranda Priestly, Şeytan Marka Giyer'in (The Devil Wears Prada) devam filminde daha sert bakışlar atmaya hazırlanıyor.

Disney, Meryl Streep'in kurgusal moda dergisi Runway'in Genel Yayın Yönetmeni Miranda Priestly'yi canlandırdığı ve Anne Hathaway'le Emily Blunt'ın onun bezgin asistanları Andrea Sachs ve Emily Charlton'ı oynadığı 2006 yapımı hit filmin devamını geliştiriyor.

İlk filmin senaristi geri dönüyor

İlk komedinin yazarı Aline Brosh McKenna, devam filminin senaryosunu da kaleme almak üzere geri dönmek için görüşmeler yapıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2006 yapımı gişe canavarı filmden hangi oyuncuların geri döneceği henüz kesin değil. Ancak hikaye, Priestly'nin geleneksel dergi yayıncılığının düşüşe geçtiği bir dönemde kariyerine yön verme çabalarını merkeze alacak. Priestly reklam gelirlerine umutsuzca ihtiyaç duyarken kariyerinde yükselen güçlü Emily'yle karşı karşıya gelecek.

Şeytan Marka Giyer, Lauren Weisberger'ın genç bir kadının bir moda dergisinde yaşadığı kabus gibi deneyimi konu alan 2003 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştı. Weisberger, geçmişte Vogue'un Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour'un kişisel asistanı olarak çalışmıştı. 

Altın Küre ve Oscar'a aday gösterildi

Şeytan Marka Giyer, dünya çapında 326,7 milyon dolar kazanarak gişede büyük bir başarı elde etmiş ve ve Streep'e En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre ve Oscar adaylıkları getirmişti.

Tasarımcı Patricia Field da filmin kostüm tasarımıyla Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Hathaway, başrolde olduğu 2023 yapımı romantik komedi Sen İhtimali'nin (The Idea of You) tanıtımı sırasında E!'ye verdiği röportajda, devam filmi olasılığına değinmiş ve kuşkulu olduğunu belirtmişti:

Bu hikayenin devamının geleceğini hiç sanmıyorum.


Indepenent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety, E!

DAHA FAZLA HABER OKU