Yeni Marvel dizisinin yayın tarihi belli oldu

Disney+'ta yayına girecek Daredevil: Born Again'de Punisher rolüyle Jon Bernthal da var

Britanyalı oyuncu Charlie Cox, NME'ye verdiği röportajda "Dizi karanlık olsa da o kadar kanlı olmayacak" demişti (Disney+)

Daredevil: Born Again'den haber var... Yeni Marvel dizisinin prömiyer tarihi açıklandı. 

Cumartesi günü New York Comic Con'da düzenlenen paneldeki duyuruya göre Daredevil: Born Again, 9 bölümlük ilk sezonuyla 4 Mart 2025'te izleyiciyle buluşacak. Dizi, Disney+'ta yayına girecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daredevil: Born Again yıldızları Charlie Cox ve Vincent D'Onofrio, panelde sürpriz yaparak sahneye çıktı.

Panelde dizi yapımcısı ve Marvel Studios yapım ve geliştirme yöneticisi Sana Amanat da sahneye çıkarak Daredevil Born Again'in ilk sezonunun New York'taki çekimleri hakkında konuştu. Ayrıca dizinin özel bir ön gösterimi de izleyicilerle paylaşıldı.

Daredevil: Born Again, çocukken kaza geçirerek kör olmuş avukat Matt Murdock'ı merkeze alıyor. Görme yetisini kaybetmiş olmasına rağmen diğer duyuları üst seviyeye ulaşan Murdock gündüzleri adalet için savaşıp avukatlık yaparken, geceleri New York'ta kanunsuz Daredevil olarak faaliyet gösteriyor.

Dizide Punisher da var

Cox ve D'Onofrio'nun yanı sıra dizide Punisher rolüyle Jon Bernthal da yer alıyor. Margarita Levieva, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Zabryna Guevara, Nikki M. James, Genneya Walton, Arty Froushan, Clark Johnson, Michael Gandolfini, Ayelet Zurer, Jon Bernthal, Wilson Bethel ve Jeremy Earl de dizide rol alan diğer isimler.

Dizi sorumlusu Dario Scardapane, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Sana Amanat, Chris Gary, Christopher Ord, Matthew Corman, Justin Benson ve Aaron Moorhead'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. 

Bölümler ise Michael Cuesta, Jeffrey Nachmanoff, David Boyd, Benson ve Moorhead tarafından yönetiliyor.


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU