Amazon'un hit dizisi onayı kaptı: Bir sezon daha geliyor

Üçüncü sezon 2025'te yayına girecek

Reacher, kendini kirli polisler ve entrikacı siyasetçilerle dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulan emekli askeri polis Jack Reacher'ı merkeze alıyor (Amazon Prime Video)

Alan Ritchson'ın başrolde olduğu Reacher'ın üçüncü sezonu gelecek yıla kadar yayına girmeyecek ama Prime Video şimdiden ileriyi düşünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yayın devi, Reacher'a 4. sezon onayını şimdiden verdi. Onay, 2025'te yayına girmesi planlanan üçüncü sezonun başlamasından aylar önce geldi. Üçüncü sezon da ikinci sezon henüz prömiyerini bile yapmadan önce duyurulmuştu.

Hollywood Reporter, Amazon Prime Video'nun Reacher'ı devam ettirmek istemesinin "sürpriz olmadığını" yazdı. 

Lee Child'ın serbest çalışan "sorun çözücü" Jack Reacher hakkındaki romanlarından uyarlanan dizi, platformdaki en büyük hitlerden biri. 

Prömiyeri Aralık 2023'te yapılan ikinci sezon, Prime Video'da o yılın en çok izlenen yapımı olmuştu.

Öte yandan Maria Sten'in canlandırdığı karakter Frances Neagley'ye odaklanan bir yan dizi de yolda.

"Daha fazla aksiyon ve macera bekliyoruz"

Amazon MGM Studios'un televizyon bölümü başkanı Vernon Sanders, "Reacher, küresel müşterilerimiz arasında en çılgın beklentilerimizin ötesinde yankı uyandırmaya devam eden bir fenomen haline geldi ve diziyi yeni bir sezonla geri getirmekten heyecan duyuyoruz" dedi. 

Dizinin arkasındaki Nick Santora, Alan Ritchson, Lee Child, Skydance ve CBS Studios gibi son derece yetenekli ekipten daha fazla aksiyon ve macera bekliyoruz.

Reacher'ın üçüncü sezonu Child'ın Jack Reacher serisinin 7. kitabına dayanacak.

Danimarkalı aktris Sten, üçüncü sezonda Neagley rolünü yeniden canlandıracak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Anthony Michael Hall, Sonya Cassidy, Brian Tee, Johnny Berchtold, Robert Montesinos, Daniel David Stewart ve Olivier Richters yer alıyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU