Merakla beklenen korku filmine ilk tepkiler: "Heyecan fırtınası"

Gelecek hafta gösterime giriyor

31 yaşındaki Britanyalı şarkıcı ve aktris Naomi Scott, Gülümse 2'den önce Netflix dizisi Bir Skandalın Anatomisi'nde (Anatomy of a Scandal) de rol almıştı (Paramount Pictures)

Heyecanla beklenen korku filmi için geri sayım başladı... 18 Ekim'de gösterime girecek Gülümse 2'yi (Smile 2) izleyen basın mensupları ve korku meraklıları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda filmi değerlendirdi.

Yönetmen koltuğunda Parker Finn'in oturduğu devam filmine gelen ilk tepkiler son derece olumlu. 

Gülümse 2, dünya turnesine hazırlanan ünlü şarkıcı Skye Riley'nin, akıl almaz bir ölüme şahit olduktan sonra yaşadığı korkunç olayları anlatıyor.

"Acımasız bir açılış"

GamesRadar'dan Emily Murray "Gülümse 2'nin harika olduğunu düşündüm" diye başladığı yorumunu şöyle sürdürüyor: 

Acımasız bir açılışla başlayan film, Naomi Scott'ın Skye Riley rolüyle yıldızlaştığı bir heyecan fırtınası.

2 saat 12 dakikalık filmin süresini "Fazla uzun" bulduğunu söyleyen Murray, "Ama genel olarak Parker Finn'in ilk filmden bu yana olayları tırmandırması hoşuma gitti" ifadelerini kullanıyor.

"Şiddetli, kanlı, tedirgin edici"

Hollywood Handle'dan TomMCJL ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Naomi Scott, Parker Finn'in son derece iyi yönettiği Gülümse 2'deki Skye Riley rolüyle üçlü bir zafere imza atıyor" diyerek ekliyor:

Kusursuz olmayan ama şiddetli, kanlı ve tedirgin edici bir eğlence, baştan sona hoş bir mizah dozu ve Lukas Gage'le Kyle Gallner'ın küçük ama güçlü yardımcı performansları.

YouTuber Don Santana ise attığı tweet'te, Gülümse 2'den çok etkilendiğini yazarak ekledi:

Oyunculuk inanılmazdı, çekimlerin seçimi, filmin temposu ve korku sahneleri de... 

Yeni gizemler ortaya çıkacak

Sunucu Bunny Galore ise Gülümse 2'nin galasında harika zaman geçirdiğini söyledi ve başroldeki Naomi Scott'a övgüler yağdırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gülümse 2'de pop fenomeni Skye, giderek daha korkunç ve açıklanamaz olaylar yaşamaya başlıyor. Artan dehşet ve şöhretin baskısından bunalan Skye, iyice tepetaklak olmadan önce hayatının kontrolünü yeniden kazanmak istiyor. Genç pop yıldızının bunun için karanlık geçmişiyle yüzleşmekten başka çaresi kalmıyor. 

SFX Magazine'e konuşan yönetmen Finn, ikinci filmde gülümseyen iblisle ilgili yeni gizemlerin ortaya çıkacağını söyleyerek hayranları heyecanlandırmıştı.

İlk filmin yıldızı Kyle Gallner da lanetlenmiş polis dedektifi Joel rolüyle geri dönüyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Lukas Gage, Rosemarie DeWitt, Raúl Castillo, Peter Jacobson ve Miles Gutierrez-Riley de yer alıyor.

2022 yapımı ilk film, hem eleştirmenlerin beğenisini kazanmış hem de gişede beklenenden çok daha iyi bir performans sergilemişti. 

17 milyon dolarlık bütçeyle çekilen Gülümse, dünya çapında 217,4 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. 


Independent Türkçe, GamesRadar, SFX, Gizmodo

DAHA FAZLA HABER OKU